Αστιεύτηκαν με τον χρόνο συμμετοχής των παικτών οι Μπλάτ και Πιτίνο


Αυτή την ώρα, διεξάγεται στην Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο Αλεξάνδρειο, το 23ο ελληνικό All Star Game, και σε αυτό ως προπονητές, συμμετέχουν οι Ντέιβιντ Μπλάτ και Ρικ Πιτίνο, γνωστοί ως οι "ατακαδόροι" του πρωταθλήματος. 


Ο Ντέιβιντ Μπλάτ είναι ο προπονητής της ομάδας των ξένων, και ο Ρικ Πιτίνο είναι ο προπονητής της ομάδας των Ελλήνων και η λογομαχία που αναπτύχθηκε μεταξύ τους έχει άρωμα ημιτελικού κυπέλλου.


Αυτή είναι η δήλωση του προπονητή του Παναθηναϊκού : 


"Το σημαντικότερο είναι να εξασφαλίσω πως δεν θα τραυματιστεί κανείς. Θα χρησιμοποιήσω μόνο παίκτες του Ολυμπιακού για 40 λεπτά! Η εντολή είναι φουλ κορτ πρες! Η οικογένεια μου επίσης, είναι από το Σίρακιουζ για αυτό ήθελα κοουτσάρω τους Έλληνες”, ανέφερε αρχικά ο Πιτίνο ενώ όσον αφορά στο τετ-α-τετ με τους Σπανούλη και Καλάθη, σχολίασε: “Θα το γράψω στο tweet, να το διαβάζουν όλοι οι φίλοι μου στις ΗΠΑ, πως είναι τιμή μου να κοουτσάρω ένα δίδυμο στα γκαρντ που αποτελείται από τους Σπανούλη και Καλάθη!"


Και αυτή είναι η δήλωση - απάντηση του προπονητή του Ολυμπιακού : 


"Πρώτα από όλα θέλω να πω πως είναι σπουδαίο το συναίσθημα της επιστροφής εδώ. Πολλοί φίλοι, πολλά γνωστά πρόσωπα. Η ατμόσφαιρα είναι θαυμάσια και είναι ωραίο να βλέπεις όλους αυτούς τους παίκτες που ψηφίστηκαν και θα δώσουν χαρά στον κόσμο."



"Σίγουρα έχει την ευκαιρία αλλά το πρόβλημα είναι πως μπορώ να κάνω και εγώ το ίδιο με τους παίκτες του Παναθηναϊκού!".





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.