Αιμοδοσία στη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7


Ο Ολυμπιακός, πιστός, τιμά τη μνήμη των θυμάτων της 8ης Φεβρουαρίου 1981 με αιμοδοσία. Το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019, 10:00-14:00 στο χώρο του Μουσείου του Ολυμπιακού στο Στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Μεταξά θα κάνει τις αιμοληψίες.
Η θεσμοθέτηση της αιμοδοσίας δύο φορές το χρόνο αποτελεί μια ακόμη σημαντική κοινωνική συνεισφορά του Ολυμπιακού κάνοντας πράξη την ευθύνη της Ομάδας μας στην Κοινωνία και είναι μεγάλη βοήθεια στους συνανθρώπους μας που το χρειάζονται.
Η δωρεά αίματος είναι εντελώς ακίνδυνη και ανώδυνη, βοηθά τον οργανισμό μας να ανανεώνεται και διαρκεί μόνο 10 λεπτά. Ο αιμοδότης χαρίζει μια ευκαιρία σε έναν ασθενή να σωθεί η ζωή του, χαρίζει ελπίδες σε αυτούς που είναι κοντά ή εξαρτώνται από αυτόν τον ασθενή. Ο αιμοδότης, όπως δείχνουν οι έρευνες, κυρίως κάνει καλό και στον δικό του οργανισμό, ανανεώνοντας και αναζωογονώντας το αίμα του και μικραίνοντας τις πιθανότητες να πάθει καρδιακή προσβολή, εγκεφαλικό ή καρκίνο. Η ηθική ικανοποίηση και η χαρά που παίρνει δίνοντας λίγο αίμα είναι αμέτρητη.
Η αιμοδοσία δίνει ζωή. Πολλοί συνάνθρωποί μας χρειάζονται αίμα και οφείλουμε να είμαστε εκεί. Οι διεθνείς στατιστικές λένε ότι το 60% του πληθυσμού θα χρειαστεί τουλάχιστον μια φορά στη ζωή μετάγγιση ολικού αίματος ή ενός από τα στοιχεία του αίματος, ενώ μόνο το 5% των ανθρώπων που μπορούν να γίνουν αιμοδότες δίνουν αίμα.
Μη διστάζετε και μην αφήνετε τον φόβο να σας κατευθύνει. Ελάτε να γίνεται μέλος της Ομάδας Αίματος του Ολυμπιακού, στη μνήμη των θυμάτων της 8/2/1981.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός θέλοντας να συμβάλλει στην προσφορά των συνανθρώπων μας που θα συμμετάσχουν στη συγκεκριμένη αιμοδοσία θα φιλοξενήσει τους αιμοδότες σε ένα προσεχές αγώνα στο Στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης».
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στα τηλέφωνα 210 4800921 ή στο 210 4800901.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.