Το μήνυμα του ηγέτη του Θρύλου για τα θύματα της Θύρας 7

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης έστειλε το δικό του μήνυμα για την αυριανή ημέρα μνήμης των θυμάτων της Θύρας 7.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

"Η 8η Φεβρουαρίου είναι για την οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μια ημέρα μνήμης και απόδοσης τιμών γι’ αυτούς που έφυγαν τόσο άδικα φορώντας την Ερυθρόλευκη φανέλα.

Η τραγωδία της Θύρας 7 πρέπει πάντα να μας θυμίζει ότι τα γήπεδα πρέπει να είναι ασφαλή για όλους, ώστε να μην βιώσουμε ξανά παρόμοιο εφιάλτη.

Σηκώνουμε όσο ψηλότερα μπορούμε την σημαία του Θρύλου του παγκόσμιου αθλητισμού, για να τη βλέπουν να κυματίζει υπερήφανα οι 21 άγγελοι της όγδοης μέρας του Φλεβάρη."
Το μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη για την τραγωδία της Θύρας 7: Η 8η Φεβρουαρίου είναι για την οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μια ημέρα μνήμης και απόδοσης τιμών γι’ αυτούς που έφυγαν τόσο άδικα φορώντας την Ερυθρόλευκη φανέλα. Η τραγωδία της Θύρας 7 πρέπει πάντα να μας θυμίζει ότι τα γήπεδα πρέπει να είναι ασφαλή για όλους, ώστε να μην βιώσουμε ξανά παρόμοιο εφιάλτη. Σηκώνουμε όσο ψηλότερα μπορούμε την σημαία του Θρύλου του παγκόσμιου αθλητισμού, για να τη βλέπουν να κυματίζει υπερήφανα οι 21 άγγελοι της όγδοης μέρας του Φλεβάρη. Evangelos Marinakis’s message in memory of the Gate 7 tragedy: The 8th of February is dedicated to Olympiacos F.C. and its family. It is a day where we remember and cherish all those whose lives were taken away so unjustly whilst wearing the red and white football jersey. The Karaiskakis Stadium tragedy should always remind us that football pitches need to provide safety for all so that we do not suffer the same ordeal. We raise the legendary sports flag as high as we can so that the 21 angels taken from us on the 8th of February can see it waving proudly. #Olympiacos #NeverForgotten1981🌹 #Gate7
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη olympiacosfc (@olympiacosfc) στις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.