Πέδρο Μαρτίνς : "Ο καθένας έδωσε μια θετική απάντηση"Ο Ολυμπιακός πήρε την πρόκριση κόντρα στην Ξάνθη για την φάση των "16" του Κυπέλλου Ελλάδος καθώς επικράτησε με 3-1 στο Φάληρο πριν από λίγη ώρα. Ο Πέδρο Μαρτίνς στην συνέντευξη τύπου σχολίασε την νίκη της ομάδας του ενώ μεταξύ άλλων πήρε την ευθύνη για τις γρήγορες αλλαγές που έκανε.
Διαβάστε τι δήλωσε :
Πέρα από το σχόλιο που θα θέλαμε να κάνετε για το ματς, θα θέλαμε να μας πείτε σε τι κατάσταση βρίσκεται ο Μπουχαλάκης.
"Σε τέτοιου είδους τραυματισμούς είναι πολύ δύσκολο να κρίνεις τις πρώτες ώρες. Είναι δύσκολο να πούμε ότι είναι θλάση. Οι μυικοί τραυματισμοί είναι δύσκολο να εκτιμηθούν από το πρώτο λεπτό".
Εκτός από την πρόκριση κρατάτε κάτι άλλο; Ολοένα και καλύτερος δείχνει ο Ολυμπιακός από παιχνίδι σε παιχνίδι.
"Σήμερα κάναμε 7 αλλαγές σε σχέση με τους παίκτες που παίζουν συνήθως. Ο καθένας έδωσε μία θετική απάντηση. Είμαι ευτυχισμένος που έχω 7 παίκτες που μπήκαν σήμερα και αποδίδουν έτσι. Είναι σημαντικό να έχουμε στα αποδυτήρια τόσους καλούς παίκτες. Ξέρουν όλοι οι παίκτες τι διαδικασία θα πρέπει να ακολουθήσουν. Είμαι ευχαριστημένος αν έχω όλους τους παίκτες διαθέσιμους και έχουν κατανοήσει τι ακριβώς θέλουμε".
Θα μπορούσε ο Ολυμπιακός να έχει καθαρίσει το ματς αν δεν είχε απέναντί του έναν καλό τερματοφύλακα;
"Σίγουρα θα μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει από το πρώτο ημίχρονο. Στα πρώτα 35 λετά του αγώνα είχαμε γεμάτες ευκαιρίες. Θα μπορούσαμε ένα ή δύο γκολ. Στα τελευταία 10 λεπτά η απόδοση έπεσε. Υπήρχαν κάποια μπερδέματα. Ομως ξεκινήσαμε καλά στο δεύτερο ημίχρονο και μπήκαν άλλα δύο γκολ. Εκεί έμεινα ευχαριστημένος από τη στρατηγική μας. Πίστευα ότι ήταν ένα σημαντικό ματς, αλλά έχουμε και την Κυριακή ένα εξίσου σημαντικό παιχνίδι. Παίρνω την ευθύνη γιατί έκανα τις αλλαγές πολύ γρήγορα. Οφείλεται στο γεγονός ότι τελείωσε το ματς, αλλά ήρθε ο τραυματισμός του Μπουχαλάκη και αλλάξαμε τα πλάνα μας".Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.