Έκανε... "ρόμπα" τον Βράνιες η Γέλενα Καρλέουσα

"Ρόμπα" έκανε τον Βράνιες η Γελένα Καρλέουσα.

Η εκρηκτική αν μη τι άλλο γυναίκα έβγαλε στη φόρα πολλά γεγονότα, όπως το ότι ο Βόσνιος πρώην αμυντικός της ΑΕΚ έκλαιγε και την παρακαλούσε να είναι μαζί του μέχρι και το... γεννητικό του όργανο (την φώτο λίγες ώρες μετά την κατέβασε).

Συγκεκριμένα έγραψε στο facebook:

«Μικρό σκουλήκι, δεν πρόκειται να παίξεις ποδόσφαιρο πια. Ούτε σε ομάδα, ούτε στην Εθνική! Στη Βοσνία, ξέρουν ότι είσαι ανόητος και όλοι σε περιφρονούν γιατί είσαι ένα ρατσιστικό σκ... Το άρρωστο σκουλήκι μπορεί να βγάλει φωτογραφίες και βίντεο με ό,τι του έρχεται στο μυαλό, μπορείς να έχεις ένα βίντεο με μένα να κάθομαι με τον γυμνό κ... μου πάνω σου.
Δεν μπορείς να βάλεις σε κίνδυνο τον γάμο μου ή την οικογένειά μου. Αυτό ήθελες! Λυπάμαι τη γυναίκα σου σκουλήκι και το παιδί σου! Αλλά όπως πληγώνεις την οικογένειά μου, έτσι τώρα όλο το κακό θα επιστρέψει σε σένα.
Όλα αυτά τα πράγματα τα έκανες για να με τιμωρήσεις επειδή δεν ήθελα να είμαι μαζί σου. Μόνο να μου στείλεις φωτογραφίες από το μικρό σου πουλί, που τις έσβησα. Με απείλησες για το τίποτα και ήθελες να με σκοτώσεις.
Τον Τόσιτς δεν μπορείς να τον φτάσεις ούτε στα γόνατα. Ούτε σαν ποδοσφαιριστής, ούτε είστε ίδιοι. Είσαι ένα σκουλήκι και ένα μ... που δεν θα είσαι ποτέ ούτε άντρας, ούτε άνθρωπος. Γελάμε μαζί σου τώρα, σκουλήκι!
Η συμβουλή μου σε σένα είναι να αυτοκτονήσεις τώρα! Τώρα! Θα σε γαμ... γιατί «χτύπησες» τη μητέρα δύο παιδιών και μιας γυναίκας, όπως δεν θα έκανε κανένας ποτέ. Μόνο καθάρματα σαν και εσένα! Αντε γαμ...»

Ενώ στη φωτογραφία που ο Βράνιες κλέει έγραψε: 

«Έτσι κλαίει το μ...ί και παρακαλάει να είμαι μαζί του».Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.