Σπανούλης : "Θέλω να βοηθάω την ομάδα μου να νικάει και χαίρομαι το κάθε παιχνίδι"



Ο Ολυμπιακός υποδέχεται αύριο Τρίτη 8/12 την Μπασκόνια στο ΣΕΦ για την 17η αγωνιστική της Ευρωλίγκας και σήμερα στην media day της ομάδας ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε για το συγκεκριμένο παιχνίδι και όχι μόνο.

Διαβάστε τις δηλώσεις του :



«Παίζουμε ενάντια σε μια πολύ καλή ομάδα. Έχει κάποιους τραυματισμούς, αλλά άλλοι της έχουν βγει μπροστά. Η Μπασκόνια είναι επικίνδυνη και έμπειρη. Έχει το Final 4 στην έδρα της. Στην βαθμολογία έχει μείνει λίγο πίσω και θέλει νίκες για να πλασαριστεί στην οκτάδα. Πάντα τα παιχνίδια με την Μπασκόνια είναι δύσκολα. Έχει έναν πολύ καλό προπονητή και καλούς παίκτες. Θέλει ιδιαίτερη προσοχή».



Για το αν σκέφτεται νε βρεθεί φέτος στην πρώτη θέση των σκόρερ της Euroleague (έχει 3.915 πόντους και ο Ναβάρο που είναι πρώτος μετρά 4.152):


«Όταν παίζω, δεν με απασχολεί τόσο πολύ αυτό. Θέλω να βοηθάω την ομάδα μου. Έρχεται σε δεύτερη μοίρα για εμένα. Θέλω να βοηθάω την ομάδα μου να νικάει και χαίρομαι το κάθε παιχνίδι. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για εμένα και η υγεία».



Για το πρόγραμμα με σερί αγώνες και την δυσκολία αυτού, τόνισε:

«Όλη η Ευρώπη παίζει συνεχόμενα παιχνίδια. Έτσι είναι το πρόγραμμα, αυτή είναι η δουλειά μας. Είναι μια ομάδα που παίζει γρήγορα κι είναι καλή στο επιθετικό ριμπάουντ. Πρέπει να προσέξουμε αρκετά το ρυθμό του αγώνα, τα λάθη και ντα ριμπάουντ».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.