Μπλάτ για Μπόγρη: "Όπου πάω θα πάρω μαζί μου αυτόν τον παίκτη"

Για ακόμη μία φορά, ο προπονητής των Πειραιωτών Ντέιβιντ Μπλάτ εκθίασε τον Γιώργο Μπόγρη, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση ,μετά τη Ρεάλ, και σήμερα στον Προμηθέα.

Συγκεκριμένα σχολίασε:

 "Θέλεις να δεις στην ομάδα σου παίκτες που δεν περιμένουν να τους δοθεί τίποτα. Παίκτες που παίρνουν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάζονται και κάνουν κάτι με αυτές.

Δεν είναι ο μόνος, αλλά θα τον χρησιμοποιήσω ως παράδειγμα... Αυτό που έχει κάνει ο Γιώργος Μπόγρης στα τελευταία παιχνίδια με τον σημαντικό χρόνο που του έχει δοθεί δείχνει πόσο επαγγελματίας είναι και τι προσωπικότητα και χαρακτήρα έχει. Και να σας πω την αλήθεια, είμαι στον χώρο πολλά χρόνια όπως ξέρετε και με την θέληση του Θεού θα παραμεινω για κάμποσα ακόμα, αλλά όπου πάω θα πάρω μαζί μου αυτόν τον παίκτη. Για αυτο΄και ο Ολυμπιακός τον πήρε πριν έρθω εγώ. Γιατι το κατάλαβαν αυτό. Είναι αυτό που θέλει η ομάδα. Πρώτα χαρακτήρας και μετά όλα τα άλλα έρχονται...

Και θέλω να πω πως έχει πολλά τέτοια παιδια ο Προμηθέας. Είναι θαυμαστής αυτής της ομάδας από πέρυσι που ήρθα με την Νταρουσάφακα για προπόνηση. Δεν με εκπλήσει αυτό που συμβαίνει εδώ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.