Νίκησε τον ΠΑΣ και τον κακό αγωνιστικό χώρο!


Το 2 στα 2 έκανε ο Ολυμπιακός για το 2019 και το ελληνικό πρωτάθλημα καθώς επικράτησε του ΠΑΣ στους Ζωσιμάδες σε έναν πολύ δύσκολο αγωνιστικό χώρο, με 1-2.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν με το ξεκίνημα της αναμέτρησης ευτύχησε να προηγηθεί όταν μετά από υπέροχη ενέργεια του Φορτούνη που άδειασε δύο αμυντικούς, σέντραρε και στην προσπάθεια του Σκόνδρα να διώξει έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του! Όσο κοντά ήταν η τύχη στην ομάδα του Ολυμπιακού, τόσο αυτή του γύρισε την πλάτη όταν ο ΠΑΣ ισοφάρισε με ακριβώς τον ίδιο λόγο όταν η μπάλα χτύπησε στο πόδι του Βούκοβιτς και κατέληξε στα δίχτυα του Σα, με τον Βούκοβιτς να μη το πιστεύει καθώς ήταν το τρίτο αυτογκόλ του φέτος! Οι ερυθρόλευκοι όμως δεν το έβαλαν κάτω πίεσαν και δημιούργησαν φάσεις και τελικά κατάφεραν να σκοράρουν με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, όταν από υπέροχη σέντρα του Ποντένσε ο Λάζαρος πήδηξε πιο ψηλά απ όλους και νίκησε με καρφωτή κεφαλιά τον Βελλίδη και κάπως έτσι λίγα λεπτά αργότερα ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος.

Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός μπήκε εξίσου δυνατά όταν ο Χριστοδουλόπουλος έπιασε ένα εξαιρετικό σουτ όμως ο Βελλίδης εκτινάχθηκε στο "Γάμα" της εστίας του διώχνοντας σε κόρνερ. Ο Ολυμπιακός συνέχισε να απειλεί και να έχει την κατοχή στον αγώνα καθώς το ποσοστό κατοχής μπάλας παρέμενε πάνω από 70%. Οι ερυθρόλευκοι στο 72' έχασαν τεράστια ευκαιρία με τον Φορτούνη όταν ο Γκιλιέρμε του έδωσε μια φοβερή ασίστ όμως ο Έλληνας μέσος δε βρήκε στόχο.  Ο ΠΑΣ στο 83' έγινε απειλητικός όταν ο Τζιμόπουλος έπιασε όμορφη κεφαλιά όμως η μπάλα πέρασε έξω από την εστία του Σα. Από εκει και πέρα δεν εκδηλώθηκε κάποια άλλη φάση για τις δύο ομάδες και ο Θρύλος πέρασε νικηφόρα από τα Γιάννενα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.