Μπλάτ: "Ίσως μας λείπει παίκτης"


Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να κερδίσει με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα και μίλησε στη συνέντευξη για τα παρακάτω:

Για το παιχνίδι: «Να πούμε συγχαρητήρια στην Μπαρτσελόνα, έκαναν ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Προφανώς  ο τρόπος με τον οποία παίξαμε στο πρώτο δεκάλεπτο και το πώς έπαιξε η Μπαρτσελόνα έκανε και τη διαφορά στο παιχνίδι. Αναγκαστήκαμε να τους κυνηγάμε και βγήκαμε από το πλάνο. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον κόσμο που ήρθε και μας υποστήριξε και δεν τους το ανταποδώσαμε κάνοντας ένα καλό παιχνίδι. Ήταν μία κακή ήττα και αυτό μας κάνει να σκεφτόμαστε τι προσαρμογές πρέπει να κάνουμε ώστε να παίζουμε όπως παίζαμε πριν δύο βδομάδες. Αύριο είναι μία άλλη μέρα».
Για το αν η Μπαρτσελόνα «πλήγωσε» τον Ολυμπιακό από την περιφέρεια: «O Πάνγκος και ο Ερτέλ είχαν σχετικά λίγους πόντους δεν ξέρω αν μας πλήγωσαν τόσο από αυτές τις θέσεις. Επιθετικά δεν μας πλήγωσαν τόσο, αυτό που μας πλήγωσε ήταν η κακή μας επίθεση. Ήταν επιθετικοί στην άμυνά τους και μας δυσκόλεψαν. Δεν μπορώ να σας πω για το παρελθόν αυτό που μπορώ να πω είναι ότι παίξαμε ένα φτωχό παιχνίδι επιθετικά».
Για το αν θεωρεί πως λείπει παίκτης από το ρόστερ: «Ίσως λείπει»

Για τη μικρή συμμετοχή του ΛεΝτέι: «Μερικές φορές έχει ένα προαίσθημα για την απόδοση που θα έχει ένας παίκτης σου και μετά βλέπεις αν βγήκες σωστός ή όχι. Έχει κάνει κάποια πολύ καλά παιχνίδια και θα συνεχίσει, αλλά σήμερα δε νομίζω ότι θα μπορούσε να βοηθήσει».

Για το αν υπήρξε θέμα όγκου και μεγέθους στα κορμιά των δύο ομάδων: «Ίσως ήταν πρόβλημα. Στο πρώτο ματς που νικήσαμε στη Βαρκελώνη τα ίδια κορμιά ήμασταν κι εμείς και αυτοί. Τους νικήσαμε όμως. Σε εκείνο το ματς ο Σίνγκλετον είχε 2 πόντους και σήμερα 18. Δεν είναι άλλο κορμί, το ίδιο είναι.Απλά είναι σπουδαίος παίκτης και μας… πλήγωσε».

Για τις προσαρμογές που πρέπει να γίνουν:«Θα μιλήσουμε γι αυτό όταν θα μπορέσω να κάτσω να σκεφτώ να μιλήσω με τους ανθρώπους και να δούμε τι πρέπει να γίνει. Μέσα στη σεζόν περνάς φάσεις που δεν είσαι σε καλό μομέντουμ αλλά αυτό συμβαίνει και πρέπει να βρούμε τρόπο να επανέλθουμε και αυτό θα κάνουμε»

Σνώ τελεωνοντας σχολίασε τον αριθμό των ερωτήσεων:«Εχω παρατηρήσει πως μετά από ήττες κάνετε πολλές περισσότερες ερωτήσεις από ότι στις νίκες. Σκεφτείτε το λίγο γιατί συμβαίνει αυτό». 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.