Μπλάτ : "Δεν είναι δυνατόν να έχουν απολυθεί 7 από τους 16 προπονητές"


Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται αύριο Πέμπτη (24/1) από την Φενέρ στην Κωνσταντινούπολη για την 20η αγωνιστική της Ευρωλίγκας και κατά την πρωινή αναχώρηση της ομάδας για την γειτονική χώρα, ο Ντέιβιντ Μπλάτ μίλησε στους δημοσιογράφους της NOVA για το συγκεκριμένο παιχνίδι και όχι μόνο. Χαρακτηριστικό σχόλιο του προπονητή των ερυθρόλευκων ήταν πάνω στο θέμα των απολύσεων των προπονητών στο οποίο είπε θυμωμένος :  "Δεν είναι δυνατόν να έχουν απολυθεί 7 από τους 16 προπονητές. Αυτό το γεγονός με εξοργίζει. Δεν μπορώ να το δεχθώ με τίποτα. Όλοι αυτοί οι προπονητές είναι πάρα πολύ καλοί και δεν έχουν τον σεβασμό που πρέπει από τις ομάδες τους".


Αναλυτικά οι υπόλοιπες δηλώσεις του :



"Είναι πολύ καλή ομάδα, είναι πολλά χρόνια με τον ίδιο κορμό και έχει όλα όσα χρειάζεται για να κάνει μία μεγάλη πορεία στην διοργάνωση , όμως θα είμαστε έτοιμοι για να εμφανιστούμε ανταγωνιστικοί και να πάρουμε κάτι καλό. Θα είμαστε πανέτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε".


Κλείνοντας, είπε για τη... μάχη των πάγκων που θα δώσει με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς:

"Πάντα έχουμε δυναμικές μάχες όποτε αντιμετωπίζουμε ο ένας τον άλλο. Τον σέβομαι απεριόριστα. Είναι ένας προπονητής με μακρά ιστορία".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.