Ντέιβιντ Μπλάτ : " Το πραγματικό κλειδί για την νίκη ήταν η παρουσία των "ποδοσφαιρικών"
Για την πολύ δύσκολη νίκη κόντρα στην Εφές, τον "ποδοσφαιρικό" κόσμο του Ολυμπιακού και τον Άξελ Τουπάν μίλησε ο προπονητής των ερυθρόλευκων, Ντέιβιντ Μπλάτ μετά το τέλος της συγκεκριμένης αναμέτρησης.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του :“Τα στοιχεία που δείξαμε δείχνουν την ποιότητα για να κερδίσεις. Κυριαρχούσαμε στο παιχνίδι αλλά η Εφές επέστρεψε ούσα μία ποιοτική ομάδα. Ξέφυγαν με 6-7 πόντους αν δεν κάνω λάθος αλλά δεν σκύψαμε το κεφάλι. Συνεχίσαμε να πολεμάμε, βγάλαμε άμυνες και κάποια σωστά πλέις για να κερδίσουμε.Το πραγματικό κλειδί νομίζω ήταν η παρουσία των ποδοσφαιρικών στο γήπεδο. Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχε πολύ κόσμο λόγω καιρού και κίνησης και ξαφνικά όλοι εμφανίστηκαν για να δώσουν μία τρομερή ώθηση για την ομάδα. Τους ευχαριστώ!”
Για την παρουσία του Αξέλ Τουπάν:


 “Δεν μιλάμε ποτέ για παίκτες όταν λείπουν και δεν είναι σωστό. Κάθε ομάδα χάνει παίκτες. Σήμερα η Εφές δεν είχε τον Μπομπουά. Χάσαμε παιχνίδια που έλειπε ο Στρέλνιεκς ή ο Τουπάν και αυτό είχε αντίκτυπο πάνω στην εικόνα μας. Πρέπει να βρίσκεις τον τρόπο…”


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.