"Δεν έχει κανένα νόημα να παίζουμε με σημαδεμένες τράπουλες"

Ο Κώστας Καραπαπάς δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα στην κάμερα της ΕΡΤ:

"Δυστυχώς βρεθήκαμε για μια ακόμη φορά στο ίδιο έργο θεατές. Έχουν κουραστεί και οι οπαδοί μας και εμείς και η ομάδα μας, να παίζουμε στο ίδιο έργο κάθε Κυριακή. Θέλουμε όλοι αυτοί οι άνθρωποι που διοικούν σήμερα το ελληνικό ποδόσφαιρο, το έχουν διαλύσει και διασύρει σε όλη την Ευρώπη, από τον κ. Γραμμένο που παίζει τον πρόεδρο της ΕΠΟ, αυτούς που διοικούν το ποδόσφαιρο στην Ευρώπη, τον κ. Θεοδωρίδη που είναι ασπίδα αυτών που κάνουν ότι κάνουν στην Ελλάδα, να μας απαντήσουν αν νομίζουν πως θα συνεχιστεί έτσι αυτή η ιστορία.
Αν έχουν καταλάβει σε ποιο σημείο βρίσκεται ο κόσμος του Ολυμπιακού και ποια είναι η αγανάκτηση του και επίσης να μας πουν, ομάδες όπως είδαμε σήμερα αυτή της Ξάνθης σε ποιον ανήκουν μετοχικά. Με ποιον έχει μιλήσει ο κ. Τζήλος το τελευταίο 48ωρο. Να μας απαντήσουν σε όλα αυτά, για να καταλάβει ο κόσμος και να εξηγήσει όλες τις συμπεριφορές στο ποδόσφαιρο.
Όταν μας απαντήσουν σε όλα αυτά, τότε κι εμείς να ξαναπαίξουμε. Γιατί δεν έχει νόημα να παίζουμε με αυτούς τους όρους. Με τις σημαδεμένες τράπουλες. Στο πρώτο ημίχρονο υπάρχει διπλό πέναλτι σε Τοροσίδη και Σισέ, που δεν δίνεται. Και για το οποίο ο διαιτητής δικαιολογήθηκε ότι δεν το έχει δει. Και στο δεύτερο ημίχρονο υπάρχει μια κόκκινη κάρτα, την οποία ο διαιτητής λέει πως δεν την είδε ο ίδιος αλλά κάποιος του την είπε. Ας μας πει ποιος του την είπε"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.