Στρέλνιεκς : "Τους επιτρέψαμε να παίξουν έτσι όπως θέλουν"

Για την ήττα της ομάδας του από την Νταρουσάφακα και την συνέχεια μίλησε ο Γιάνις Στρέλνιεκς. Ο Λετονός γκαρντ παρότι η ομάδα του ηττήθηκε είχε πολύ καλή παρουσία στο γήπεδο και ουσιαστικά με τα σουτ κράτησε τους Πειραιώτες στο παιχνίδι μέχρι τέλους.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του :

«Έπαιξαν πιο σκληρά από εμάς και αυτό δεν πρέπει να ξανασυμβεί. Έπαιξε πολύ καλά η Νταρουσάφακα. Ξέραμε ότι είναι σκληρή ομάδα, αλλά δεν το είχε δείξει μέχρι τώρα. Δεν με ενδιαφέρει τι λένε τα στατιστικά. Τον τελευταίο καιρό η Νταρουσάφακα παίζει πιο καλά. Εμείς πρέπει να πάρουμε μαθήματα και να κερδίσουμε κάτι από αυτό το παιχνίδι.

Τους επιτρέψαμε να παίξουν έτσι όπως ήθελαν. Έτρεξαν στο ανοιχτό γήπεδο. Το ξεκίνημα δεν ήταν καλό. Ήταν πιο σκληρή ομάδα από εμάς. Στο ανοιχτό γήπεδο ήταν καλύτεροι από εμάς. Είχαμε κάποιες κακές επιλογές. Βιαστήκαμε στην επίθεση. Ίσως έπρεπε να χάσουμε αυτό το παιχνίδι, για να μείνουν τα πόδια μας στο έδαφος και να πάρουμε πράγματα ακόμα και από αυτό το παιχνίδι.

Δεν σκεφτόμαστε ακόμα τον Παναθηναϊκό. Έχουμε το πρωτάθλημα του ελληνικού πρωταθλήματος μπροστά μας και μετά θα σκεφτούμε την αναμέτρηση της Euroleague».Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.