"Δεν είδα ότι μπήκε. Άκουσα μόνο τον κόσμο"Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος επέστρεψε στα γκολ με υπέροχο τρόπο και μετά το τέλος του αγλωνα έκανε τις παρακάτω δηλώσεις.

Για τον αποψινό αγώνα: «Ήταν πολύ σημαντικό ν πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Ευτυχίσαμε να προηγηθούμε νωρίς. Νομίζω ότι στα περισσότερα παιχνίδια που θα προηγούμαστε νωρίς θα πηγαίνουν κάπως έτσι. Παίζουμε επιθετικά, δημιουργούμε πολλές ευκαιρίες. Νομίζω ότι όσο πιο γρήγορα σκοράρουμε ξεμπλοκάρουμε κιόλας. Όταν ξεκλειδώνεις το ματς εύκολα, μπορείς να προσφέρεις και θέαμα».

Για το όμορφο τέρμα που πέτυχε: «Ήταν πολύ καλή η σέντρα του Κώστα είχα προλάβει να κάνω λίγο πιο μπροστά. Μετά έκανα ένα βηματάκι πίσω. Δεν είχα χρόνο για τίποτα άλλο. Δεν είδα ότι μπήκε. Άκουσα μόνο τον κόσμο, γιατί με τον τρόπο που έπεσα δεν μπορούσα να δω. Αλλά εντάξει, σημασία έχει ότι ήταν ένα ωραίο γκολ και ότι σκόραρα ξανά έπειτα από δύο μήνες. Όλα πήγαν καλά σήμερα».

Για τα επόμενα ματς: «Σε αυτήν τη διοργάνωση για να περάσεις, χρειάζεται να κάνεις και μι μεγάλη νίκη. Αν η πρόκριση παίζεται στο τελευταίο παιχνίδι, στο γήπεδό μας με αυτήν την ένταση, με αυτόν τον κόσμο, με αυτό το πάθος, νομίζω ότι οι πιθανότητες θα είναι 50-50. Προέχει να πάρουμε κι ένα καλό αποτέλεσμα μέσα στη Μπέτις. Αλλά όπως έχω πει και στο παρελθόν, τα παιχνίδια τα παίρνεις ένα-ένα. Έτσι γίνεται και με το πρωτάθλημα. Από το ματς μετά τον ΟΦΗ, σιγά σιγά έχουμε βρει τον εαυτό μας. Δημιουργούμε ευκαιρίες. Παίζουμε καλά. Σιγά σιγά θα προχωρήσουμε μπροστά».


Δείτε το υπέροχο γκολ του Λάζαρου ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.