Σπουδαίο διπλό μέσα στην έδρα του Άρη


Ο Ολυμπιακός πέρασε από το "Κλεάνθης Βικελίδης" καθώς επικράτησε με 0-1 του Άρη στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Οι ερυθρόλευκοι πλέον είναι στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και μείωσαν στους 4 βαθμούς την διαφορά από τον ΠΑΟΚ.


Ο Πέδρο Μαρτίνς για την αρχική ενδεκάδα του  συγκεκριμένου αγώνα επέλεξε τους : Σα,Ομάρ, Σισέ, Βούκοβιτς, Κούτρης, Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Χριστοδουλόπουλος, Ποντένσε και Χασάν. Στον πάγκο για τους φιλοξενούμενους ήταν οι :Γιαννιώτης, Καμαρά, Νάτχο, Ναουέλ, Μεριά, Μάνος και Τοροσίδης.

Από την άλλη η σύνθεση του Άρη περιείχε τους : Κουέστα, Μενέντες, Σόουζα, Δεληζήσης, Τζανακάκης, Σιώπης, Κολάσο, Γκαρσία, Ντιγκινί, Γκάμα και Γιουνές, ενώ στον πάγκο για τους κίτρινους ήταν οι : Καντιμοίρης, Μπάσα, Ναζλίδης, Μαρτίνες, Διαμαντόπουλος, Ματίγια, Μαβράι.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Ολυμπιακό να έδειχνε ότι όταν είχε την μπάλα στα πόδια μπορούσε να δημιουργήσει απειλή. Και πράγματι, στο 4' οι ερυθρόλευκοι δημιούργησαν την πρώτη τους καλή στιγμή με το σουτ του Γκιγιέρμε να βρήκε σε ετοιμότητα τον τερματοφύλακα του Άρη. Εν συνεχεία και συγκεκριμένα στο 6' ο Φορτούνης έχασε μια μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ καθώς μετά από κάθετη σέντρα του Λαζάρου, αυτός βρέθηκε ανενόχλητος στο πέναλτι αλλά το πλασέ του πέρασε λίγο έξω. Ακολούθως, ο ρυθμός του παιχνιδιού ισορροπήθηκε με τους γηπεδούχους να πήραν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο αλλά να μην μπορούσαν να φτάσουν με αξιώσεις στην περιοχή του Σα.  Στο 35' ο Άρης έχασε την πρώτη του μεγάλη ευκαιρία με τον Ντιγκινί να πήρε την κεφαλιά μέσα από την περιοχή αλλά τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού να έκανε μια εντυπωσιακή επέμβαση διώχνοντας τον κίνδυνο. Σκορ στο ημίχρονο το 0-0.

Χωρίς αλλαγές άρχισε στο δεύτερο μισό ο Πέδρο Μαρτίνς που όσο περνούσε η ώρα και η ομάδα του δεν έβρισκε γκολ σκεφτόταν ως λύση τον Δημήτρη Μάνο την ώρα που ο Χασάν έδειχνε να μην πατούσε καλά λόγω φυσικά και της πρόσφατης επαναφοράς του στον αγωνιστικό ρυθμό. Βέβαια, αρχικά ο Πορτογάλος τεχνικός έβαλε στο παιχνίδι τον Νάτχο βγάζοντας εκτός τον Λάζαρο στο 59'. Στο 67' ο Ολυμπιακός έκανε το 0-1 καθώς μετά από μια φοβερή μπαλιά του Νάτχο στην πλάτη της άμυνας, ο Κούτρης εντός περιοχής γύρισε παράλληλα στον Χασάν και αυτός με κενή εστία δεν δυσκολεύτηκε να βάλει μπροστά την ομάδα του. Κλειδί ο Νάτχο στο τέρμα των ερυθρόλευκων που πέρασε πριν από 8 λεπτά στο γήπεδο και έδειξε την αξία του. Στο 84' ο Καμαρά πήρε την θέση του Γκιγιέρμε ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Τοροσίδης αντικατέστησε τον Φορτούνη. Ακολούθως, και μέχρι το φινάλε του αγώνα ο Ολυμπιακός δεν είχε την μπάλα στην κατοχή του ωστόσο δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από τον Άρη με αποτέλεσμα το 0-1 να έμεινε μέχρι το τέλος και τους Πειραιώτες να πήραν τους τρεις βαθμούς.

Δείτε το γκολ του Χασάν Πατώντας εδώ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.