Οι δηλώσεις του Ντέιβιντ Μπλάτ ενόψει Φενέρ




Ο Ολυμπιακός υποδέχεται αύριο Πέμπτη 15/11 την Φενέρμπαχτσε για την 7η αγωνιστική της Ευρωλίγκας και ο προπονητής των ερυθρόλευκων Ντέιβιντ Μπλάτ, μίλησε στους δημοσιογράφους για το συγκεκριμένο παιχνίδι και όχι μόνο.

Αναλυτικά τα όσα είπε :


"Η Φενέρμπαχτσε είναι μία σπουδαία ομάδα με έναν σπουδαίο προπονητή και ποιοτικό προπονητικό επιτελείο . Προφανώς είναι μία ομάδα που σεβόμαστε. Είναι ένα ματς πρόκληση για εμάς και θέλουμε να είμαστε  ανταγωνιστικοί στο υψηλότερο επίπεδο. Έχει πάρα πολλούς καλούς παίκτες. Δεν χρειάζεται να την αντιμετωπίσεις καλά μόνο σε δύο - τρεις τομείς. Πρέπει να κάνεις ένα ολοκληρωμένο παιχνίδι και να παίξεις πολύ καλά για 40 λεπτά. Πρέπει να παίξουμε στο υψηλότερο επίπεδο και να παίξουμε το παιχνίδι μας για να πάρουμε τη νίκη", είπε αρχικά ο προπονητής του Ολυμπιακού.


Για την κατάσταση του Γιάνις Στρέλνιεκς :

"Ήμουν ειλικρινής μαζί σας, όταν σας έλεγα πως βλέπουμε καθημερινά την κατάστασή του. Δεν έπαιξε στο τελευταία παιχνίδια. Συμμετέχει σε μέρος των προπονήσεων, έχει δείξει πρόοδο κι ελπίζω να παίξει αύριο, γιατί είναι ένας παίκτης που μας έλειψε".


Όσον αφορά το τι πρέπει να αλλάξει η ομάδα του σε σχέση με το ματς με τον Παναθηναϊκό, είπε:

 "Δεν έχει κάποια σχέση. Παίζουμε με την Φενέρμπαχτσε. Πρέπει να συγκεντρωθουμε σε αυτό το παιχνίδι. Κάθε ματς είναι διαφορετικό. Σε κάθε παιχνίδι μαθαίνεις κάτι και προσπαθείς να βελτιωθείς. Το σημαντικό είναι ποιος είναι ο επόμενος αντίπαλός σου και τι μπορείς να κάνεις στα επόμενα παιχνίδια".


Ο κόουτς του Ολυμπιακού, όμως, ρωτήθηκε και για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς:

"Είναι πάντα ωραίο να συναντιέσαι με τον Ζέλικο ως αντίπαλος στο παρκέ. Έχουμε την εμπειρία. Έχουμε παίξει πολλά παιχνίδια με διαφορετικές ομάδες. Τον σέβομαι ως προπονητή και ως άνθρωπο".


Τέλος, ο Ντέιβιντ Μπλατ απαντώντας στη σχετική ερώτηση αναφέρθηκε στους Κώστα Σλούκα κι Έρικ Γκριν και στους γκαρντ της ομάδας του:

  "Ο Σλούκας και ο Γκριν είναι ένας πολύ καλοί παίκτες και μέρος της ιστορίας του Ολυμπιακού. Σχετικά με τους γκαρντ μας, είμαστε μία ομάδα που είναι δυνατή σε αυτή την θέση. Ίσως οι δικοί μας είναι πιο νέοι και οι αντίπαλοι έχουν μεγαλύτερη εμπειρία από την EuroLeague, αλλά είμαι πολύ ικανοποιημένος με εκείνους και ανυπομονώ να τους δω να εξελίσσονται. Θα είμαι πολύ χαρούμενος όταν η ομάδα θα είναι πλήρης, θα είναι όλοι υγιείς  και θα έχει επιστρέψει και ο Γιάνις (σ.σ. Στρέλνιεκς)".



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.