Η επιστολή στον ΜπερτομέουΤην αποστολή επιστολής στον πρόεδρο και CEO της Ευρωλίγκας, κ. Τζόρντι Μπερτομέου γνωστοποίησε η ΚΑΕ Ολυμπιακός. Η πλευρά των ερυθρόλευκων μετά τα συμβάντα που έλαβαν χώρα στο ΟΑΚΑ επικαλείται το άρθρο 8 του πειθαρχικού κώδικα για την επαναφορά των ποινών στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο ενώ ζητά και την έναρξη νέας πειθαρχικής διαδικασίας.

Αναλυτικά :


"Την Κυριακή (11/11) η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ απέστειλε επιστολή στον πρόεδρο και CEO της Ευρωλίγκας, κ. Τζόρντι Μπερτομέου, μέσω της οποίας του γνωστοποίησε την καταγγελία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, με την οποία συκοφάντησαν τον Ολυμπιακό για χρηματισμό των διαιτητών Πατέρνικο και Ζαμόσκι στο παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.

Με την επιστολή, η οποία κοινοποιήθηκε σ’ όλα τα μέλη του Board, η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ καλεί τον κ. Μπερτομέου να επαναφέρει τις ποινές του κ. Γιαννακόπουλου σύμφωνα με το άρθρο 8 του Πειθαρχικού Κώδικα και να ξεκινήσει καινούργια πειθαρχική διαδικασία για τις νέες του ενέργειες σύμφωνα με το άρθρο 42 του ίδιου κώδικα."


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.