Οι δηλώσεις του κ.Μαρτίνς


Ο Πέδρο Μαρτίνς μετά το τέλος του αγώνα μίλησε στη συνέντευξη Τύπου τονίζοντας:


Για το πόσο σημαντικό είναι για τη συνέχεια, που ο Ολυμπιακός σκόραρε τόσες φορές:«Έχει να κάνει καθαρά με την αποτελεσματικότητα. Αν συγκρίνετε τα δύο ματς με την Ντουντελάνζ ήταν παρόμοια ως προς τη δημιουργία φάσεων, αλλά σήμερα ήμασταν πιο αποτελεσματικοί. Ανοίξαμε νωρίς το σκορ και στη συνέχεια οι ευκαιρίες μετατράπηκαν σε γκολ. Αυτό ήταν διαφορετικό. Θέλουμε να συνεχιστεί και να μην χαθεί, γιατί το χρειαζόμαστε. Σε πολλά ματς έχουμε την έλλειψη αποτελεσματικότητας και θέλουμε να συνεχιστεί. Όπως έχουμε κάνει έως τώρα, θέλουμε να δείξουμε την ποιότητα και παιχνίδι με παιχνίδι έχουμε δείξει ότι βελτιωνόμαστε».

Τι ώθηση δίνει αυτό το αποτέλεσμα ενόψει Παναθηναϊκού:«Όσον αφορά στην αυτοπεποίθηση φυσικά και μας βοηθάει. Είναι θετικό να έρχεσαι από ένα θετικό αποτέλεσμα. Όσο για το κίνητρο υπήρχε ήδη στο μυαλό μας. Θέλει προσοχή το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Την Κυριακή θα αντιμετωπίσουμε έναν τελείως διαφορετικό αντίπαλο, θα έχει άλλου είδους δυσκολία. Σήμερα δεν ήταν τα πράγματα εύκολα, αλλά εμείς τα κάναμε εύκολα γιατί ήμασταν σοβαροί και σταθεροί. Πήραμε ένα αποτέλεσμα που μας δίνει αυτοπεποίθηση ενόψει ντέρμπι. Πρόκειται να παίξουμε ένα δύσκολο ματς απέναντι σε έναν οργανωμένο αντίπαλο και απαιτείται προσοχή».

Το μήνυμά του προς τον κόσμο ενόψει του κυριακάτικου ματς με τον Παναθηναϊκό:«Όπως είπα και στους παίκτες μου νωρίτερα, θέλουμε να κερδίσουμε την Κυριακή, γιατί πέρα από το ότι είναι ένα ντέρμπι, θα πρόκειται και για τρεις σημαντικούς βαθμούς. Χρειαζόμαστε τη νίκη και το αποτέλεσμα. Ξέρουμε ότι ο κόσμος θα είναι στο πλευρό μας και εμείς από την πλευρά μας θα ανταποδώσουμε τη στήριξη αυτή, Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το αποτέλεσμα και να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι αυτό».

Για τους ρόλους των Νάτχο και Φορτούνη:«Ο Κώστας έβαλε δύο γκολ γιατί είχε τις ευκαιρίες. Τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού του Νάτχο βοήθησαν όπως είδαμε και ήταν αποτελεσματική η απόδοση μεταξύ τους. Αυτό δεν σημαίνει ότι όταν θα παίζουν ο Γκιλιέρμε, ο Μπουχαλάκης και ο Τουρέ, δεν θέλουμε να βλέπουμε κάτι ανάλογο. Θέλουμε να εκμεταλλευόμαστε τα χαρακτηριστικά κάθε ποδοσφαιριστή. Κάνουμε ροτέισον και αυτός ο ανταγωνισμός τούς βοηθάει να εξελιχθούν και προσπαθούμε να πάρουμε από τον καθένα ό,τι μπορούμε»

Εάν είναι σοβαρός ο τραυματισμός του Νάτχο: «Θα πρέπει να περιμένουμε τις επόμενες 48 ώρες. Φυσικά και ανησυχώ, όπως και για τον Ναουέλ, αλλά και για τον Γκερέρο. Θέλουμε όλοι οι παίκτες να είναι καλά και να μην μειώνονται οι επιλογές μας. Δυστυχώς πρέπει να βρούμε λύσεις».


Η εκτίμησή του για το τι μπορεί να κάνει ο Ολυμπιακός στον όμιλο, έτσι όπως έχει διαμορφωθεί αυτή τη στιγμή:«Θα περιμένουμε έως την τελευταία αγωνιστική. Τα πράγματα είναι ισορροπημένα. Θα δούμε έως την τελευταία μέρα να δούμε ποιες ομάδες θα κερδίσουν την πρόκριση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.