Μαρτίνς : "Είμαστε πεπεισμένοι ότι θα τα καταφέρουμε"




Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε πριν από λίγο με 1-0 από την Μπέτις στο "Μπενίτο Βιγιαμαρίν" για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League και πλέον πρέπει να κερδίσει με δύο γκολ διαφορά την Μίλαν ώστε να πάρει αυτός την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ο Πέδρο Μαρτίνς για το συγκεκριμένο σενάριο παρουσιάστηκε πολύ αισιόδοξος και στην συνέντευξη τύπου δήλωσε :

Καλησπέρα θα θέλαμε να μας κάνετε ένα απολογισμό του παιχνιδιού και τι περιμένει στο τελευταίο ματς κόντρα στη Μίλαν;

«Φυσικά το αποτέλεσμα του αγώνα είναι αρνητικό για εμάς. Τα δώσαμε όλα προσπαθήσαμε με όλες μας τις δυνάμεις. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο είχαμε δύο πολύ καλές ευκαιρίες για να σκοράρουμε και τελικά το κατάφερε η Μπέτις. Έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές που μπορούν να απειλήσουν οποιονδήποτε αντίπαλο. Το δεύτερο ημίχρονο είναι διαφορετικό είναι πιο ανοιχτό προσπαθήσαμε να προκαλέσουμε. Θα μπορούσαμε να σκοράρουμε, αλλά θα μπορούσε και η Μπέτις να σκοράρει και δεύτερο γκολ. Συγχαρητήρια στη Μπέτις γιατί απέδειξε ότι ήταν η καλύτερη ομάδα του ομίλου και δίκαια προκρίθηκε. Εμείς από την πλευρά μας έχουμε δείξει ότι αξίζουμε να προκριθούμε. Είμαι σίγουρος ότι τη τελευταία αγωνιστική με τη Μίλαν θα καταφέρουμε να κερδίσουμε τη Μίλαν με δύο γκολ διαφορά με τη βοήθεια του κόσμου μας και αυτή η ομάδα έχει αποδείξει ότι αξίζει να προκριθεί στην επόμενη φάση».

Συμφωνείτε ότι ο Ολυμπιακός έδειξε στον όμιλο ότι ήταν καλύτερος και από τη Μπέτις; Και επίσης στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός άξιζε να βάλει γκολ και τελικά το δέχτηκε…

«Απειληθήκαμε στο πρώτο ημίχρονο και θα μπορούσαμε να πάμε στο ημίχρονο με το 0-0, αλλά δεν το καταφέραμε. Απειληθήκαμε στη φάση του πέναλτι. Από κει και πέρα έπρεπε να ρισκάρουμε για να σκοράρουμε. Ήρθαμε στο παιχνίδι με πολλά προβλήματα με έλλειψη επιθετικού με τον Χασάν και τον Λάζαρο τραυματίες και τον Γκερέρο να έχει μία εβδομάδα προπονήσεων. Τώρα κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με τη Μίλαν. Είμαστε πεπεισμένοι ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και να περάσουμε στην επόμενη φάση».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.