Τελικά... είναι διαφορετικό να είσαι AEK! (VIDEO)


Η ΑΕΚ μετά από χρόνια βρέθηκε ξανά στους ομίλους του Champions League εκπροσωπώντας την χώρα μας και φυσικά κατάφερε να μας... ξεφτιλίσει!!!!

Αρχικά στο καθαρά αγωνιστικό μέρος σε έναν σχετικά βατό όμιλο η Ένωση μετρά σε 5 ματς... 5 ήττες! Σκεφτείτε ότι ο Ολυμπιακός σε όμιλο με Γιουβέντους, Ατλέτικο Μαδρίτης και Μάλμε (πολύ ισχυρότερες ομάδες ειδικά οι δύο πρώτες με τη Μάλμε να ήταν τότε πρωταθλήτρια Σουηδίας) ο Θρύλος συγκέντρωσε 9 βαθμούς νικώντας όλες τις ομάδες μέσα στο Γεώργιος Καραϊσκάκης! Φυσικά υπάρχουν και άλλοι όμιλοι όπως τότε με την Άρσεναλ που ο Θρύλος έφερνε διπλά μέσα στην Αγγλία αλλά δεν είναι της παρούσης. Σημασία έχει ότι η ΑΕΚ σε έναν όμιλο με καλές ομάδες αλλά βατές και μόνο μεγαθήριο την Μπάγερν Μονάχου (που φέτος  όμως είναι στην 6η θέση της βαθμολογίας 5 αγωνιστικές πριν το τέλος του πρώτου γύρου με 9 βαθμούς διαφορά από την πρώτη Ντόρντμουντ) οι κίτρινοι δεν έχουν πάρει βαθμό, όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά και για τους ίδιους. Τώρα πηγαίνουν μέσα στην Πορτογαλία και το ενδεχόμενο να τερματίσουν με μηδέν βαθμούς φαντάζει τεράστιο!

Από εκεί και πέρα αν αφήσουμε το αγωνιστικό η ΑΕΚ έκανε ρεζίλι την Ελλάδα καθώς τα επεισόδια που έγιναν χθες στο ΟΑΚΑ με ρήψη μολότοφ στους φίλους του Άγιαξ αλλά και μάχες με την Αστυνομία και όχι μόνο, αμαυρώνουν όχι μόνο την διοργάνωση αλλά και την ίδια τη χώρα μας! Φυσικά μιλάμε για την ομάδα που μιλούσε για εξυγίανση σε όλους τους τομείς και λενας από αυτούς ήταν και η εξάλειψη της βίας!

Δείτε σε φωτογραφίες άρθρα του εξωτερικού από μεγάλα sites και στη συνέχεια βίντεο με τα έκτρωπα!




Δείτε το βίντεο με τα επεισόδια:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.