"Θέλουμε να αλλάξουμε αυτή την αρνητική κατάσταση"

O Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στη συνεντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την Ντουντελάνζ αύριο για το Europa League και ρωτήθηκε:

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από ένα ματς σοκ και στην εξέλιξη, αλλά και λόγω της εικόνας στο πρώτο ημίχρονο. Πως κύλησε αυτό το τριήμερο προετοιμασίας γι’ αυτόν τον αγώνα;
Είναι μια διαφορετική αυτή η προετοιμασία των τριών ημερών, γιατί ερχόμαστε από ένα αρνητικό αποτέλεσμα. Περάσαμε τον χρόνο μας στο προπονητικό κέντρο, για να δούμε κυρίως τον ψυχολογικό παράγοντα. Θελουμε να επιστρέψουμε. Θέλουμε να αλλάξουμε αυτή την αρνητική κατάσταση. Δεν είμαστε ο εαυτός μας σε αυτό το ματς. Πρέπει να καταλάβουμε ποιον σύλλογο αντιπροσωπεύουμε. Είναι δύσκολος αντίπαλος, οργανωμένος, δουλεύει καλά. Θέλουμε να έχουμε την καλύτερη νοοτροπία, ώστε αποφασισμένοι να αλλάξουμε αυτή την εικόνα.

Αυτό το ματς ο κόουτς το βλέπει ως μία διαδικασία ανάκαμψης; Αν το αποτέλεσμα δεν είναι καλό, θα είναι καταστροφικό, ειδικά αυτή την στιγμή;
Δεν ξεκινάμε με αρνητική σκέψη έναν αγώνα. Πρέπει να κοιτάζεις πάντα τον επόμενο αγώνα. Σκεφτόμαστε μόνο την νίκη, ώστε να κάνουμε το κλικ επαναφοράς στα καλά αποτελέσματα. Μόνο αυτό έχουμε στο μυαλό μας αυτή την στιγμή.

Γι' αυτό με την προετοιμασία στο Ρέντη μετά τον τελευταίο αγώνα, είστε ικανοποιημένος από την αντίδραση των παικτών;
Είναι σίγουρο πως το τελευταίο ματς μας άφησε πικρή γεύση, γιατί δεν ήμασταν ο εαυτός μας. Αυτή η ομάδα από την αρχή της σεζόν έχει κάνει πολύ καλή δουλειά, αποτελείται από καλούς ποδοσφαιριστές. Με παίκτες που ξέρουν να κάνουν καλά ματς και να παίρνουν αποτελέσματα. Θέλουν να είναι πετυχημένοι και να πάρουν τίτλους από τον Ολυμπιακό. Είμαι σίγουρος πως θα βγούμε από αυτή την αρνητική κατάσταση. Είναι αφοσιωμένη η ομάδα στο έργο της και είμαι σίγουρος πως θα επιστρέψουμε στις νίκες και στην θετική εικόνα που είχαμε δείξει από νωρίς.

Μήπως παίζει ρόλο για την εικόνα της ομάδας τα πολλά νέα πρόσωπα και οι αλλαγές;
Δεν θέλω να ψάξω για δικαιολογίες. Είμαστε όντως μια νέα ομάδα. Έχουμε ναι πολλά νέα πρόσωπα, αλλά δουλεύουμε σωστά και με αφοσίωση. Είμαστε ομάδα ενωμένη. Πάντα μετά τα ματς των Εθνικών ομάδων οι παίκτες έχουν ένα θέμα να επιστρέψουν. Δεν θέλουμε να ψάξουμε για δικαιολογίες το επαναλαμβάνω. Δεν έχουμε πολλούς τραυματισμούς. Έναν του Τοροσίδη και έναν του Χασάν με την Εθνική του ομάδα. Παρόλο που κάναμε ένα άσχημο πρώτο ημίχρονο με τον ΟΦΗ, δείξαμε την διάθεση να επιστρέψουμε και να παλέψουμε. Περνάμε δύσκολες ομάδες, είμαστε νέα ομάδα, αλλά πιστεύω στην ομάδα μου...

Μετά τα ματς με Μίλαν και Μπέτις έχετε το πιο εύκολο ματς με την Ντουντελάνζ;
Σε καμία περίπτωση δεν θα το πούμε αυτό. Έχουμε δει πως η Ντουντελάνζ είναι ομάδα που αξίζει τον σεβασμό. Είμαστε πολύ καιρό σε αυτό το επάγγελμα και έχουμε καταλάβει ότι δεν πρέπει να υποτιμάμε καμία ομάδα. Οι αντίπαλοι έχουν υψηλό επίπεδο για να είναι στην διοργάνωση. Δεν πρέπει να την υποτιμήσουμε. Πρέπει να είμαστε αυτοί που πρέπει, να ελέγξουμε τον αγώνα. Ξέραμε ότι η Μπέτις με την Μίλαν είναι οι δύο δυνατές ομάδες του γκρουπ, αλλά πρέπει να προσέξουμε και την Ντουντελάνζ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.