Κατέρρευσε σε ένα δεκάλεπτο...

Ο Ολυμπιακός παρότι προηγήθηκε στο Μιλάνο δεν κατάφερε να πάρει κάποιο πόντο από την αναμέτρηση καθώς τελικά ηττήθηκε με 3-1 απέναντι στην Μίλαν δεχόμενος και τα τρία γκολ σε περίπου 10 αγωνιστικά λεπτά.

Ο Πέδρο Μαρτίνς άλλαξε όλους τους βασικούς που είχε χρησιμοποιήσει στον προηγούμενο αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ και έτσι επέλεξε τους : Σα, Τοροσίδη, Μιράντα, Σισέ, Κούτρη, Γκιγιέρμε, Νάτχο, Φετφατζίδη, Τουρέ, Ναουέλ και Γκερέρο. Στον πάγκο ήταν οι : Γιαννιώτης, Καμαρά, Φορτούνης, Ανδρούτσος, Χάσαν, Μεριά και Ποντένσε ενώ να προσθέσουμε πως στο γήπεδο βρέθηκε και ο Βαγγέλης Μαρινάκης ο οποίος  έδωσε το παρόν σε άλλο ένα μεγάλο παιχνίδι των ερυθρόλευκων.

Από την άλλη η Μίλαν παρατάχθηκε με τους : Ρέινα, Καλάμπρια, Σαπάτα, Ρομανιόλι, Ροντρίγκες, Μπακαγιόκο, Μποναβεντούρα, Μπίγλια, Καστιγέχο, Σούσο, Ιγκουαΐν ενώ στον πάγκο ήταν οι : Ντοναρούμα, Τσαλχάνογλου, Μπορίνι, Μουσάτσιο, Κουτρόνε, Κεσιέ, Λασάλτ.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την Μίλαν να έχει την κατοχή και στο 6’ να πέτυχε γκολ με τον Καστιγιέχο αλλά τον βοηθό να σήκωσε την σημαία και σωστά να ακύρωσε το τέρμα των γηπεδούχων. Ωστόσο αυτοί που κατάφερναν ουσιαστικά να ανοίξουν το σκορ ήταν οι ερυθρόλευκοι καθώς στο 14’ ο Κούτρης έκανε την σέντρα από αριστερά, ο Γκερέρο πετάχτηκε μπροστά από τους αμυντικούς της Μίλαν και με κεφαλιά εκτέλεσε τον Ρέινα για το 0-1. Ακολούθως και μέχρι το μισάωρο στο «Σαν Σίρο» οι γηπεδούχοι είχαν ακόμα την κατοχή της μπάλας ωστόσο η ομάδα του Μαρτίνς ήταν αρκετά συγκεντρωμένη καθώς αμυνόταν σωστά και οπότε μπορούσε εκδήλωνε αντεπιθέσεις. Στο 35’ ο Ιγκουαΐν βγήκε στην πλάτη της άμυνας και απέναντι από τον Σα, αλλά ο τερματοφύλακας από την Πορτογαλία έσωσε την ομάδα χάρις σε επέμβαση που πραγματοποίησε με τα πόδια. Σκορ στο ημίχρονο το 0-1.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, ο Γκιγιέρμε έκλεψε από την άμυνα της Μίλαν και σουταρε εκτός περιοχής αλλά η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Ρέινα. Οι Πειραιώτες πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο στο δεύτερο μισό αφού είχαν ισορροπήσει τον ρυθμό και κρατούσαν πολύ περισσότερο την μπάλα στα πόδια τους σε σχέση με τα πρώτα 45 λεπτά. Στο 66’ ο Νάτχο κέρδισε στο κέντρο, έφυγε στον αιφνιδιασμό αλλά το σουτ που επιχείρησε μετά από τριπλά κατέληξε πολύ εκτός. Στο 70’ η Μίλαν όμως ισοφάρισε χάρις σε κεφάλια του Κουτρόνε και έκανε το 1-1. Αμέσως μετά το γκολ ο Ποντένσε πέρασε στην θέση του Ναουέλ. Και σαν να μην έφτανε αυτό οι γηπεδούχοι έκαναν και το 2-1 με τον Ιγκουαΐν να πέρασε τον Σισέ και να πλασαρε τον Σα. Στο 78’ ο Μεριά πέρασε στην θέση του Τοροσίδη. Κατάρρευσε μετά το 1-1 ο Ολυμπιακός που δέχθηκε και τρίτο γκολ στο 80’ με τον Κουτρόνε και πάλι να σκόραρε. Μετά το γκολ ακολούθησε και Τρίτη αλλαγή με τον Φορτούνη να πέρασε αντί του Τουρέ. Τελικό σκορ στο Μιλάνο το 3-1.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.