"Ο Ολυμπιακός έχει γίνει οικογένεια για μένα"

Στην «Gazzetta Dello Sport» μίλησε ο Βασίλης Σπανούλης όπου αναφέρθηκε στο ματς με την Αρμάνι, το συντελεστή δυσκολίας, τον Ντέιβιντ Μπλατ καθώς και το αν θα έπαιζε στην Ιταλία.

 Αρχικά λοιπόν μίλησε:

-τη φιλοσοφία του: «Η φιλοσοφία μου ήταν πάντα αυτή της σκληρής δουλειάς, το κάνω σε όλη μου την καριέρα. Προσπαθώ πάντα να παραμένω ταπεινός και πάνω απ' όλα να ακούω το σώμα μου για να διατηρούμαι σε φόρμα και να απολαμβάνω αυτό που κάνω. Ζω γι' αυτό το άθλημα. Μετά την οικογένειά μου, το μπάσκετ είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Το αγαπώ πάρα πολύ και συνεχώς προσπαθώ να βελτιώνομαι, να είμαι η καλύτερη πιθανή έκδοση του εαυτού μου και να βοηθάω την ομάδα μου να κερδίζει»
τον Ντέιβιντ Μπλατ: «Έχουμε εξαιρετική σχέση, που πηγάζει από τον αμοιβαίο σεβασμό που έχει φέρει μία καλή συνεννόηση».
-τις ασίστ του: «Είναι η επιθυμία να παίζω για την ομάδα, να βοηθάω τους συμπαίκτες μου και να κάνω σε κάθε στιγμή τη σωστή επιλογή. Διαβάζω τις αντίπαλες άμυνες και παίρνω ότι μου δίνουν».
-την Αρμάνι Μιλάνο: «Φέτος είναι πραγματικά καλή, έχει πολλούς νέους παίκτες στο ρόστερ, όμως είναι μία επιθετική ομάδα με μεγάλο ταλέντο στην επίθεση. Είναι ένα πραγματικά δύσκολο παιχνίδι και για τον λόγο ότι δίνουμε δεύτερο ματς σε τρεις μέρες και αυτό περιπλέκει τα πράγματα».
-τους αντιπάλους: «Ο Μάικ Τζέιμς και ο Νεμάνια Νέντοβιτς ελέγχουν το παιχνίδι. Όμως η Μιλάνο έχει επίσης και τον Μίτσοφ, που είναι πραγματικά ένας μεγάλος παίκτης. Δεν ξεχνάμε και τους ψηλούς, που δίνουν μεγάλη βοήθεια στο παιχνίδι. Ναι, έχουν μεγάλο ταλέντο στην επίθεση».
-το αν θα έπαιζε στην Ιταλία: «Όχι, ποτέ δεν μου δόθηκε η ευκαιρία. Δόξα τω Θεώ, είμαι σε ένα μέρος όπου μου φέρονται πάρα πολύ καλά. Ο Ολυμπιακός έχει γίνει οικογένεια για μένα και νιώθω πραγματικά καλά εδώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.