Δεν τα κατάφερε στην Κρήτη!



Την ήττα με 1-0 από τον ΟΦΗ στην Κρήτη γνώρισε ο Ολυμπιακός για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι ερυθρόλευκοι δεν μπόρεσαν να σκοράρουν σε καμία από τις προσπάθειες τους και έτσι η δεύτερη ήττα στο πρωτάθλημα μετά από αυτήν κόντρα στον ΠΑΟΚ είναι γεγονός.

Οι επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς για την αρχική ενδεκάδα ήταν οι: Γιαννιώτης, Ελαμπντελαουί, Μεριά, Μιράντα, Τσιμίκας, Καμαρά, Γκιγιέρμε, Τουρέ, Ποντένσε, Λάζαρος και Γκερέρο. Στον πάγκο για τους ερυθρόλευκους βρέθηκαν οι : Ζοζέ Σα, Σισέ, Τοροσίδης, Μπουχαλάκης, Νάτχο, Φετφατζίδης και Μάνος. Να τονίσουμε επίσης πως στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο Κώστας Φορτούνης εξέθεσε την ποινή της μίας αγωνιστικής που του επιβλήθηκε για τον πανηγυρισμό του στον αγώνα με την ΑΕΚ.

Τα πρώτα λεπτά στο «Γνετί Κουλέ» κύλησαν με τους φιλοξενούμενους να είχαν την κατοχή της μπάλας και κυρίως από την πλευρά των Ομάρ – Ποντένσε να προσπαθούσαν να απειλήσουν την εστία του ΟΦΗ. Βέβαια εν συνεχεία οι Κρητικοί βελτίωσαν την απόδοση τους και ήταν αυτοί που έχασαν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία με τον Πλατέλλα να πλάσαρε εκτός από πλάγια θέση στο 22’. Και σαν να μην έφτανε αυτό, ο ΟΦΗ άνοιξε το σκορ το παιχνίδι καθώς έπειτα από σέντρα του Κοροβέση, ο Βουό πήρε την κεφαλιά μόνος του στην καρδιά της περιοχής και έγραψε το 1-0 στο 35’ σε μία φάση όμως που νωρίτερα είχε γίνει καθαρί φάουλ στον Τσιμίκα που ποτέ δεν δόθηκε! Κακή η αμυντική λειτουργία των ερυθρόλευκων την ίδια ώρα που και στην επίθεση η ομάδα δεν ήταν παραγωγική μην μπορώντας να δημιουργήσει φάσεις προς το τέρμα. Στο 42’ ο Λάζαρος δοκίμασε από πολύ μακριά με το δεξί, ο Στρέζος έκανε την επέμβαση ενώ εν συνεχεία η σέντρα του Τσιμίκα μετά από κοντά κατέληξε στο δοκάρι για την διπλή ευκαιρία των Πειραιωτών. Σκορ ημιχρόνου στο Ηράκλειο το 1-0.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Νάτχο και ο Φετφατζίδης πέρασαν στον αγωνιστικό χώρο παίρνοντας την θέση των Τουρέ και Καμαρά. Στο 51’ ο Γκιγιέρμε δοκίμασε από την αριστερή πλευρά με το δεξί αλλά ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ είχε απάντηση και πάλι. Μέχρι το 65’ ο Θρύλος ναι μεν συνέχισε να είχε την κατοχή της μπάλας αλλά και πάλι το πρόβλημα δημιουργίας φάσεων ήταν αισθητό και για αυτό  ο Πορτογάλος τεχνικός πέρασε τον Μάνο στην θέση του Λαζάρου παίζοντας με δύο επιθετικούς. Με την είσοδο του Έλληνα επιθετικού ο Ολυμπιακός πήρε περισσότερα μέτρα από στο γήπεδο και στο 71’ μετά από σέντρα του Φετφατζίδη, Γκερέρο έχασε μια απίθανη ευκαιρία μην μπορώντας να σκοράρει από πολύ πλεονεκτική θέση. Ακολούθως και μέχρι το τέλος της αναμέτρησης οι ερυθρόλευκοι πίεζαν αλλά δεν κατάφεραν να βρουν κάποιο γκολ με αποτέλεσμα το 1-0 να ήταν και τελικό σκορ καθώς ο Νάτχο λίγο πριν το φι άλε έχασε τεράστια ευκαιρία μς τη μπάλα να περνά μόλις άουτ ενώ και η κεφαλιά του Ποντένσε είχε την ίδια κατάληξη!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.