Τα εισιτήρια με τον Κολοσσό Ρόδου
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται το μεσημέρι της Κυριακής (4/11) τον Κολοσσό Ρόδου στο ΣΕΦ για την διοργάνωση του κυπέλλου Ελλάδας και θέλει μετά την νίκη επί του Χολαργού να κάνει το δύο στα δύο στον συγκεκριμένο θεσμό.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός σχετικά με τα εισιτήρια :


"Η Διεύθυνση Εισιτηρίων της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι για τον Αγώνα Κυπέλου Ελλάδος με τον ΚΟΛΟΣΣΟ H HOTELS (04/11/2018, με ώρα έναρξης 16:00) η διάθεση των εισιτηρίων πραγματοποιείται ως εξής:
• Μέσω του ΙΝΤΕΡΝΕΤ (www.olympiacosbc.gr ΚΑΙ από το www.ticketmaster.gr) την Δευτέρα 29/10/2018 στις 10:00.

• Μέσω του τηλεφωνικού κέντρου στο τηλέφωνο 210 8938007 από την Δευτέρα 29/10/2018 στις 10:00.

• Από τα καταστήματα PUBLIC (ώρες λειτουργίας καταστημάτων) από την Δευτέρα 29/10/2018 στις 10:00.

• Από τα εκδοτήρια του Σ.Ε.Φ. την Κυριακή 04/11/2018 και ώρες 10:00 και μέχρι την ώρα έναρξης του αγώνα (16:00).

• Οι τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα είναι 5, 10, 15, 40 και 50€.

Για τα εισιτήρια των ακριβότερων κατηγοριών και VIP, μπορείτε να απευθυνθείτε και στα γραφεία της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και στο τηλέφωνο 210 4527600.

Είσοδος παιδιών-Προσοχή!

Σας υπενθυμίζουμε ότι μόνο τα παιδιά μέχρι 5 ετών έχουν δικαίωμα εισόδου χωρίς εισιτήριο (χωρίς εξασφαλισμένη θέση) στους αγώνες του Ολυμπιακού. Για την είσοδο των παιδιών άνω των 5 ετών, απαιτείται η έκδοση εισιτηρίου ή η κατοχή εισιτηρίου διαρκείας στο όνομα του παιδιού. Επίσης, είναι απαραίτητο ο συνοδός του παιδιού να έχει μαζί του επίσημο έγγραφο που να αποδεικνύει την ημερομηνία γέννησης του/των παιδιού/ων που συνοδεύει. Σε περίπτωση που δεν θα ακολουθούνται οι παραπάνω οδηγίες, δεν θα επιτρέπεται η είσοδος.

Με βάση τον νέο Αθλητικό Νόμο που ήδη είναι σε ισχύ, η Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει τους φίλαθλους, ότι, από εδώ και στο εξής, για την αγορά κάθε εισιτηρίου με οποιαδήποτε τρόπο (internet, εκδοτήρια, τηλ. κέντρο κλπ.) είναι απαραίτητα τα εξής στοιχεία: το ονοματεπώνυμο του κατόχου, ο αριθμός ΑΜΚΑ, καθώς και το κινητό τηλέφωνο ή το email του. Χωρίς την προσκόμιση των παραπάνω στοιχείων δεν θα υπάρχει δυνατότητα για την αγορά εισιτηρίου.
Για τον ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΛΟΣΣΟ H HOTELS ΔΕΝ απαιτείται κάρτα ΦΙΛΑΘΛΟΥ του ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΜΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΛΟΣΣΟ H HOTELS (άτομα μόνο με κινητικά προβλήματα)
Η Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για τον αγώνα Αγώνα Κυπέλου Ελλάδος με τον ΚΟΛΟΣΣΟ H HOTELS, ενημερώνει τους φιλάθλους με κινητικά προβλήματα τα ακόλουθα:, καλεί τους φίλαθλους να επικοινωνήσουν με την Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μέχρι την Παρασκευή 02/11/2018 και ώρα 18:00 ώστε να παραλάβουν από τη θύρα 8 το DAY PASS. Όσοι δεν επικοινωνήσουν έγκαιρα, δεν θα έχουν δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο.

• Προβλέπεται δωρεάν είσοδος για τους ίδιους και για τον ένα συνοδό τους

• Η είσοδος των συγκεκριμένων ατόμων θα γίνει μόνο από τη θύρα 8"Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.