Βγήκε η ποινή του ΦορτούνηΓνωστή έγινε η ποινή που επιβλήθηκε από το αρμόδιο δικαστήριο στον Κώστα Φορτούνη για τον πανηγυρισμό του στο γκολ που πέτυχε κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Πιο αναλυτικά ο Τρικαλινός επιθετικός τιμωρήθηκε με ποινή αποκλεισμού μιας αγωνιστικής και χρηματικό πρόστιμο ύψους 80€.

Αναλυτικά η απόφαση :

 "Με την παρούσα μας, σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 32889/12-10-2018 Πειθαρχική Δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε, κατά την ημερομηνία της 17ης-10-2018, ημέρα Τετάρτη και ώρα 13:00, συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεώς σας, ως προς την ανωτέρω δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, κατ’ άρθρα 8 και 33 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Δικαστικών Οργάνων της Ε.Π.Ο.»: ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον πειθαρχικώς εγκαλούμενο την πειθαρχική ποινή του αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας, καθώς και χρηματική ποινή, ποσού ογδόντα (80,00) ευρώ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.