"Τα αρπάζει από τον Σαββίδη και το παίζει "αντικειμενικός""

Tο δικό του σχόλιο για το άρθρο του Αλέξη Σπυρόπουλου έκανε ο Κώστας Καραπαπάς μέσα από το προφίλ του στο facebook γράφοντας:

"Πετάχτηκε και ο Αλέξης Σπυρόπουλος. Ο μετρ της βλακείας. Αυτός που έλεγε ότι όταν πάει ο Μιλιβόγεβιτς στην Αγγλία θα αποβάλλεται κάθε Κυριακή. Αλλά δεν πρόσεξε ότι ο Βράνιες είναι αυτός που έφυγε και έχασε την ασυλία και αποβάλλεται διαρκώς!
Αυτός ο κομπλεξικός τύπος που τα αρπάζει απο τον Σαββίδη και το παίζει «αντικειμενικός».... Άκου λοιπόν Αλέξη Σπυρόπουλε, μπας και μάθεις κάτι πριν πνιγείς στη χολή σου! Η χρηματιστηριακή αξία των παικτών δεν αποφασίζεται απο σένα, ούτε απο κανέναν άλλον. Είναι δεδομένη στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο και όλοι γνωρίζουν ότι οι παίκτες του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ έχουν μεγαλύτερη αξία με διαφορά απο τις άλλες ομάδες. Όσο για τις ήττες που επικαλείσαι και τους χαμένους βαθμούς να μας πείς και πως έγιναν. Ή δε βολεύει τους φίλους σου;
Για τον ΟΦΗ που θαυμάζεις και τον ηγέτη του που τον αγάπησες κι αυτόν ξαφνικά κομπλεξικό φερέφωνο, ρώτα πόσο αγαπάει το ποδόσφαιρο και πόσο το... καζίνο που ετοιμάζει. Γιατί σε όλες τις ιστορίες κάτι χάνεις ρε Σπυρόπουλε. Συνήθως αυτό που σε βολεύει.
Τέλος μάθε και κάτι απο εμάς που έχουμε ναυτικούς στις οικογένειες μας. Οι ΝΑΥΤΙΚΟΙ βλάκα, είναι άντρες υπερήφανοι και όρθιοι, όχι σκυφτά γιουσουφάκια σαν εσένα και τις φίλες σου στο σάιτ.
Οι  ναυτικοί προσφέρουν στην πατρίδα τους και φορολογούνται. Πάρε εσύ τώρα τα μαύρα σε σακούλες και άσε τους ΝΑΥΤΙΚΟΥΣ."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.