Οι δηλώσεις του Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου

Εκτός από τις δηλώσεις στην κάμερα της Nova ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε και στη συνέντευξη Τύπου όπου δήλωσε:

"Στα πρώτα 45 λεπτά δείξαμε ότι δεν είχαμε σεβασμό για τον αντίπαλο. Όποιος ξεκινάει ένα ματς χωρίς να σέβεται τη φανέλα του Ολυμπιακού που φοράει και σκεπτόμενος ότι το πρωτάθλημα είναι εύκολο και τα παιχνίδια ότι είναι εύκολα, τότε κάνουμε μεγάλο λάθος. Αυτό είναι ένα μεγάλο και σημαντικό μάθημα για εμάς. Σήμερα δείξαμε ότι δεν υπολογίσαμε τον αντίπαλο και ο αντίπαλος έδειξε ότι ήταν έτοιμος να μας αντιμετωπίσει».

Τον περιμένατε τόσο καλό σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια;
Τον ΟΦΗ τον περίμενα όπως ήταν σήμερα και το έλεγε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας ότι είναι ενωμένη και συμπαγής και ότι θα πάλευε για το αποτέλεσμα. Το αποτέλεσμα δεν έχει να κάνει με την απόδοση του ΟΦΗ, αλλά με τον κακό Ολυμπιακό. Εμείς δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Δεν έχει καμία σχέση με τον ΟΦΗ αυτό που έγινε.

Τι θα κάνετε από τώρα και στο εξής για να κάνει την επανεκκίνησή του ο Ολυμπιακός; Υπάρχει τρόπος;
Φυσικά και υπάρχει. Η εικόνα μας στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καλύτερη και προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε. Στα προηγούμενα ματς είχαμε την έλλειψη τύχης, αλλά δεν γίνεται να μιλάμε μόνο για αυτό, αλλά γιατί ήμασταν αναποτελεσματικοί έχοντας ευκαιρίες. Στο πρώτο ημίχρονο φταίγαμε εμείς, αλλά στο δεύτερο μέρος προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε. Αυτός είναι ο τρόπος. Να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε τα πράγματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.