Μήπως να ξαναγίνουν και κάποια από τα τελευταία δευτερόλεπτα;

Βλέποντας τον χθεσινό... πόνο, καταλάβαμε αρχικά μερικά πράγματα!

Καταρχάς, στον Παναθηναϊκό ασχολούνται με τον ερασιτέχνη! Δηλαδή όταν κάποιος σας λέει "ποιο βόλλεϋ μωρέ" ή "ποιο πόλο" απλά να θυμάστε πως... σκούζουν μετά το χθεσινό ματς πράγμα που δείχνει πόσο πολύ τα παρακολουθούν περιμένοντας να γίνει κάτι τέτοιο για να εκδηλωθούν!

Βλέπετε το 38-0 πονάει παααααρα πολύ και τόσα χρόνια περίμεναν μια τέτοια στιγμή για να... ξεμυτίσουν!

Με μεγάλη μας έκπληξη λοιπόν είδαμε την τεράστια ευαισθησία κάποιων, παραγόντων αλλά και δημοσιογράφων για την... αδικία σε μια φάση στον Παναθηναϊκό, σε εναν αγώνα που κυριολεκτικά ΔΕΝ ΕΚΡΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ!

Φανταστείτε για παράδειγμα ο αγώνας να έκρινε ένα πρωτάθλημα... Για παράδειγμα στα τελευταία δευτερόλπετα ενός αγώνα μπάσκετ ας πούμε, να γινόταν κανένα φάουλ και να μη δινόταν (βλέπε Σκούνι Πεν)... Ή μήπως να έπαιρνε κανένα ριμπάουντ ο τότε... ερυθρόλευκος Παπαπέτρου και να του έδιναν φάουλ και αντί για 2-0 στη σειρά να γίνετε το 1-1... Χμ, τέτοιες αποφάσεις μήπως κρίνουν πρωταθλήματα;

Υ.Γ.Τα παραδείγματα πολλά, εδώ δεν είχατε το θάρρος της γνώμης όταν ο Μακ Λιν κέρδισε φάουλ στο ΣΕΦ σε αγώνα που δεν κρινόταν τίποτα (ίσως μόνο η έδρα) και θα μιλούσατε για τις εύνοιες σας σε ματς που κρίνουν τίτλο;

Υ.Γ.2 Εδώ έχετε φανέλα με αστέρια Ευρωπαϊκά, και αυτό το αστέρι που είναι τέρμα αριστερά όπως κοιτάμε τη φανέλα σας (ναι το πρώτο) έχει βγει η FIBA και έχει ζητήσει συγγνώμη από τη Μπαρτσελόνα που σας το έδωσε.

Υ.Γ 3 38-0 και συνεχίζουμε!
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.