Νέες καταγγελίες Κούγια!

Σε νέες καταγγελίες προέβει μέσα από το επίσημο site της ΑΕΛ, ο Αλέξης Κούγιας.

Συγκεκριμένα:

"Πριν από λίγη ώρα μου τηλεφώνησε το δεξί χέρι του Μελισσανίδη και προσπάθησε να φορτώσει τη σημερινή εγκληματική διαιτησία του Λάμπρου και των βοηθών του, που αλλοίωσαν με πρόθεση το αποτέλεσμα του αγώνα στην Ξάνθη, στον Ιβαν Σαββίδη και στον ΠΑΟΚ.

Το συγκεκριμένο πρόσωπο το έχω ευεργετήσει και είναι εκτός φυλακών εξαιτίας μου.

Αυτός προσπάθησε να με πείσει ότι η Ξάνθη έχει πουληθεί σε άνθρωπο του περιβάλλοντος του Σαββίδη, αλλά δυστυχώς για αυτόν και το βρώμικο περιβάλλον του, γνωρίζω πολύ καλά ποιος έκανε το Λάμπρου διαιτητή Super League, τι σχέση έχει ο πατέρας του προπονητής ποδοσφαίρου με το Θωμά Μητρόπουλο περισσότερο από 20 χρόνια και δυστυχώς για αυτούς τους ραδιούργους οι σχέσεις μου με τον Ιβάν Σαββίδη έχουν αποκατασταθεί πλήρως και υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση και συνεργασία για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου.
'Ολη η διαιτησία του Λάμπρου σήμερα με τις προκλητικές αποβολές και τις στοχευμένες κίτρινες κάρτες, είχαν στόχο εκτός του να χάσουμε τον αγώνα της Ξάνθης να μας αφήσουν χώρις παίκτες και για τον επόμενο αγώνα στην έδρα μας με ομάδα που αυτός ο συνεργάτης του Μελισσανίδη έχει πάρει από το χέρι από τη Football League και η οποία παρά τη βοήθεια της διαιτησίας σε κάθε παιχνίδι εδώ και χρόνια, δεν μπορεί να πάρει τη νίκη, έστω και αν παίξει με την αναπληρωματική της ομάδα.

Στον επόμενο αγώνα στην έδρα μας θα παίζουμε χωρίς το Μόρα, χωρίς το Ζίζιτς, χωρίς το Χούμπτσεφ, χωρίς τον Καρανίκα και ενώ βρίσκονται στα όρια των καρτών τουλάχιστον 10 βασικοί μας παίκτες, αφού μέχρι τώρα η ομάδα μας σε 6 αγώνες έχει τιμωρηθεί με 30 κίτρινες κάρτες και 3 κόκκινες και θα κληθεί να πληρώσει πρόστιμα μεγαλύτερα των 15.000€ μέχρι τώρα μόνο από τις κάρτες των διαιτητών.
Εκείνο που δεν κατάλαβε αυτός και ο Λάμπρου είναι ότι για αυτό έχουμε ρόστερ 32 ισάξιων παικτών για να τα αντιμετωπίζουμε όλα.

Οι άνθρωποι αυτοί επειδή δεν έχουν πάει ακόμα στη φυλακή για αυτά που κάνουν καθημερινά στο ποδόσφαιρο νομίζουν ότι τελικώς θα ξεφύγουν από τη δικαιοσύνη, αλλά στο τέλος θα πάρουν αυτό που αξίζουν είτε τώρα, είτε στο μέλλον"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.