Κατάκτηση πρωταθλήματος και Europa League θέλει ο Ποντένσε


Στην κάμερα της NOVA μίλησε ο Ντάνιελ Ποντένσε δύο ημέρες πριν το παιχνίδι με τον Πανιώνιο για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο Πορτογάλος επιθετικός μεταξύ άλλων δήλωσε ότι θέλει πρωτάθλημα και ευρωπαϊκό με τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε :

Για τον αγώνα με τον Πανιώνιο:
"Σίγουρα είναι διαφορετικό παιχνίδι από το ευρωπαϊκό. Είναι διαφορετική η νοοτροπία και η φιλοσοφία του παιχνιδιού. Όμως, πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Είναι διαφορετικό να παίζεις στην Ευρώπη και διαφορετικό να παίζεις στην Ελλάδα.
Αλλά πιστεύω πως θα πρέπει να είμαστε το ίδιο συγκεντρωμένοι, το ίδιο σοβαροί και το ίδιο καλά προετοιμασμένοι ώστε να κερδίσουμε αυτό το δύσκολο παιχνίδι. Πρόκειται για ένα σημαντικό παιχνίδι πρωταθλήματος για εμάς. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι".

Για το βεβαρημένο πρόγραμμα του Ολυμπιακού με τους συνεχόμενους αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη:
"Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τις επόμενες υποχρεώσεις. Ξέρουμε ότι το πρόγραμμα θα είναι πολύ δύσκολο στη συνέχεια. Ξέρουμε πως θα παίξουμε απέναντι σε δύσκολους αντιπάλους και θα έχουμε συνεχόμενους αγώνες. Όμως, αυτό μας δίνει επιπλέον κίνητρο.
Είμαστε χαρούμενοι για το γεγονός πως παίζουμε απέναντι σε μεγάλους αντιπάλους. Αυτό δείχνει πως είμαστε μεγάλη ομάδα και πως έχουμε ποιοτικούς παίκτες για να τα αντιμετωπίσουμε όλα".

Για την άμεσα προσαρμογή του στους Πειραιώτες:
"Ήταν φυσικό. Δεν ξέρω πως έχει συμβεί. Αλλά ήταν πολύ φυσικό. Με ήξερε κόσμος πριν έρθω εδώ από την Πορτογαλία. Με βοήθησαν πάρα πολύ να προσαρμοστώ πολύ γρήγορα. Τους ευχαριστώ πάρα πολύ. Και πιστεύω πως αυτός είναι ο λόγος που κατάφερα να προσαρμοστώ τόσο γρήγορα".

Για τα ποδοσφαιρικά όνειρά του με τη φανέλα του Ολυμπιακού:
"Θέλω να γίνω πρωταθλητής Ελλάδας και θέλω να γίνω και πρωταθλητής Ευρώπης, σε αυτήν την περίπτωση στο Europa League".Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.