"Αναλαμβάνω την ευθύνη για το γκολ που δεχτήκαμε"

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 0-1 από τον ΠΑΟΚ στο Φάληρο χάρις σε αυτογκόλ του Βούκοβιτς λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Ο Σέρβος αμυντικός μίλησε μετά το τέλος του παιχνιδιού και πήρε πάνω του την ευθύνη του γκολ.

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα δήλωσε :

"Όλη η Ευρώπη είδε σήμερα τι έγινε. Είχαμε 23 τελικές, οι επτά στο στόχο αλλά δεν καταφέραμε να βάλουμε κανένα γκολ. Αναλαμβάνω την ευθύνη για το γκολ που δεχτήκαμε. Κάποιοι θα πουν πως έφταιγε ο Ανδρέας αλλά δεν συνέβη αυτό. Είναι καθαρά δικό μου το λάθος. Εγώ μπορεί να μην φαίνομαι όταν αποτελέσματα είναι θετικά αλλά σήμερα φάνηκε ότι το λάθος ήταν δικός μου. Από εκεί και πέρα όλος ο κόσμος είδε τι έγινε σήμερα, ο κόσμος, πιστεύει σε εμάς. Η σεζόν είναι τεράστια, φυσικά και θα προσπαθούμε και θα δείξουμε πως είμαστε δυνατοί"

Για την αντίδραση του κόσμου μετά το ματς:
"Ήταν απίστευτο. Έμειναν γιατί είδαν την αντίδραση μας. Πως παίξαμε, τις ευκαιρίες που κάναμε, απλά δεν είχαμε την τύχη σήμερα".

Γιατί αντέδρασες έτσι στο αυτογκόλ:
"Εκείνη τη στιγμή θεώρησα ότι το καλύτερο ήταν να διώξω την μπάλα γιατί δεν ήμουν μόνος και η μπάλα ήταν στην γραμμή. Προσπάθησα να τη διώξω με τη μια, ήταν απίστευτο".Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.