Νίκη με... χρυσό καλάθι του Βεζένκοφ στο φινάλε της παράτασης!

Χωρίς να πιάσει τα υψηλά του στάνταρ ο Ολυμπιακός στο δεύτερο παιχνίδι του στο «Γκομέλσκι Καπ» κόντρα στην Ούνιξ Καζάν,  κατάφερε να επικρατήσει με 91-89 της ομάδας του Δημήτρη Πρίφτη στην παράταση. Το σύνολο του Ντέιβιντ Μπλάτ λοιπόν πήρε την Τρίτη θέση στο συγκεκριμένο τουρνουά της Ρωσίας.

Οι Πειραιώτες ξεκίνησαν καλά την αναμέτρηση και είχαν ως κορυφαίο τον Γιώργο Πρίντεζη που έγραψε στην αρχή το 2-6 και στην συνέχεια το 9-13. Ωστόσο από εκεί και πέρα και μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου η απόδοση του Ολυμπιακού έπεσε και παρόλο που οι Ρώσοι είχαν 0/11 τρίποντα βρέθηκαν μπροστά στο τέλος του ημιχρόνου με 39-33. Ο υπαρχηγός του Θρύλου τελείωσε το ημίχρονο με 17 πόντους.

Ακολούθως, στο δεύτερο ημίχρονο οι ερυθρόλευκοι δεν ξεκίνησαν καλά καθώς βρέθηκαν πίσω με 52-37 χάρις σε δύο βολές του Έτζιμ αλλά όπως και στο παιχνίδι με την Εφές κατάφεραν να γυρίσουν τον αγώνα και τελικά να ισοφάρισαν σε 77-77. Το σκορ των σαράντα λεπτών ήταν το 82-82 καθώς ο Γκος ευστόχησε ένα δευτερόλεπτο πριν το τέλος και ο αγώνας πήγε στην παράταση.

Στο έξτρα πεντάλεπτο λοιπόν ο Θρύλος πήρε την νίκη καθώς μετά από άστοχο σουτ του Στρέλνιεκς στην τελευταία επίθεση, ο Βεζένκοφ πήρε το επιθετικό ριμπάουντ και έγραψε το τελικό 91-89 δίνοντας την νίκη στην ομάδα του.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.