Ανακοίνωση της ΚΑΕ

Με ανακοίνωση της η ΚΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι ξεκινάει πρόγραμμα εθελοντισμού και υπόσχεται σε όλους τους συμμετέχοντες μεγάλες συγκινήσεις με την ομάδα.

Διαβάστε αναλυτικά όσα πρέπει να ξέρετε:

«Αγαπάς τον Ολυμπιακό και θέλεις να ζήσεις από κοντά μεγάλες συγκινήσεις με την ομάδα μας; Αν ναι, δήλωσε συμμετοχή στο Πρόγραμμα Εθελοντισμού της ΚΑΕ Ολυμπιακός!
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν τα κάτωθι στοιχεία και να τα αποστείλουν ως τις 16 Σεπτεμβρίου στο [email protected] με τίτλο «Αίτηση για το Π.Ε. 2018-19».
Ονοματεπώνυμο:
Περιοχή Κατοικίας:
Τηλέφωνο επικοινωνίας – κινητό:
Email:
Ημ. γέννησης:
Φοιτητής στη σχολή:
Εργαζόμενος:
Για ποιο λόγο θα θέλατε να ενταχθείτε στο πρόγραμμα Εθελοντισμού της ΚΑΕ:
Έχετε προϋπηρεσία στον Εθελοντισμό:
Πότε μπορείτε να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας:
ΚΑΕ Ολυμπιακός – Πρόγραμμα Εθελοντισμού
Κώδικας Καλής Συμπεριφοράς Εθελοντή
Όλοι οι εθελοντές του Προγράμματος Εθελοντισμού της ΚΑΕ Ολυμπιακός θα πρέπει να συμπεριφέρονται με απόλυτο επαγγελματισμό και ηθικότητα καθ’ όλη τη διάρκεια της απασχόλησης τους. Το Πρόγραμμα Εθελοντισμού έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να προωθεί αξίες όπως η εντιμότητα, η ανιδιοτελής προσφορά και η αξιοπρέπεια. Για την επιτυχία του Προγράμματος, είναι πολύ σημαντικό όλοι οι εθελοντές να συμφωνούν και να τηρούν πιστά τον παρακάτω Κώδικα Καλής Συμπεριφοράς.
1. Οι εθελοντές πρέπει να είναι τουλάχιστον 18 ετών και να αποδεικνύεται από ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης, κτλ.
2. Οι εθελοντές οφείλουν να ακολουθούν τις όποιες οδηγίες σχετικά με την φύση της εργασίας τους και να συμπεριφέρονται έντιμα.
3. Οι εθελοντές πρέπει να ακολουθούν τις οδηγίες ασφάλειας και να ενεργούν με προσοχή σε κάθε τους εργασία όσον αφορά την προσωπική τους ασφάλεια.
4. Οι εθελοντές πρέπει να προσέρχονται εγκαίρως στην όποια εκδήλωση συμμετέχουν σύμφωνα με τις οδηγίες που θα τους έχουν δοθεί και να εκτελεί τα όποια καθήκοντα του έχουν ανατεθεί.
5. Οι εθελοντές πρέπει να είναι ενδεδυμένοι σύμφωνα με τις οδηγίες που τους έχουν δοθεί για την συγκεκριμένη εκδήλωση.
6. Το κάπνισμα, η κατανάλωση αλκοόλ και άλλων ουσιών απαγορεύονται κατά τη διάρκεια της ενασχόλησης του εθελοντή και σε περίπτωση μη τήρησης αυτού του κανονισμού ο εθελοντής αποδεσμεύεται από τα καθήκοντα του.
7. Οι εθελοντές απαγορεύεται να ζητούν αυτόγραφα ή να βγάζουν φωτογραφίες με παίκτες του Ολυμπιακού, cheerleaders ή άλλες προσωπικότητες που θα συμμετέχουν σε εκδηλώσεις, κατά την χρονική διάρκεια εκτέλεσης των καθηκόντων τους.
8. Σε όλες τις εκδηλώσεις και ενέργειες της ΚΑΕ Ολυμπιακός που θα υπάρχει συμμετοχή εθελοντών θα πρέπει να τηρείται απόλυτη εχεμύθεια.
9. Οι όποιες εκδηλώσεις προγραμματίζονται από την ΚΑΕ Ολυμπιακός μπορεί να ακυρωθούν ανά πάσα στιγμή κριθεί αναγκαίο.
Με την αίτηση συμμετοχής στο Πρόγραμμα Εθελοντισμού της ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν σημαίνει ότι αυτόματα εξασφαλίζεται και η θέση.»



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.