Πλήρωσε το... λάθος του και τις πολλές χαμένες ευκαιρίες


Σε ένα ματς που η μπάλα δεν έμπαινε με τίποτα μέσα, ο ΠΑΟΚ δθχως να κάνει φάση κατάφερε να κερδίσει χάρη στο αυτογκόλ του Βούκοβιτς.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση και μόλις στο δεύτερο λεπτό ο Φορτούνης κέρδισε φάουλ με τον ίδιο να το εκτελεί, τον Καμαρά να πιάνει μια πολύ καλή κεφαλιά όμως ο Πασχαλάκης έσωσε πάνω στη γραμμή. Δέκα λεπτά αργότερα και πάλι από στημένη φάση, αυτή τη φορά κόρνερ, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος νίκησε την άμυνα του ΠΑΟΚ στον αέρα αλλά η κεφαλιά του πέρασε άουτ. Στο 31' ο Ολυμπιακός έχασε μία ακόμη τεράστια ευκαιρία πταν ο Χασάν έπιασε ένα εξαιρετικό γυριστό σουτ όμως ο Πασχαλάκης έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ κρατώντας το μηδέν. Νωρίτερα και ο Γιαννιώτης είχε κάνει μια εντυπωσιακή επέμβαση όμως ύστερα από συνεννόηση η φάση ήταν ως μη γενόμενη καθώς δόθηκε οφσάιντ. Ο Ολυμπιακός συνέχισε να απειλεί από στημένα καθώς ένα ακόμα φάουλ του Φορτούνη βρήκε αυτή τη φορά τον Μεριά όμως και πάλι η κεφαλιά δεν βρήκε στόχο με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 0-0.

Το δεύτερο ημίχρονο δυστυχώς δεν ξεκίνησε καθόλου καλά για τον Ολυμπιακό καθώς ύστερα από μια ακίνδυνη φαινομενικά σέντρα του Βιερίνια ο Γιαννιώτης έχασε την μπάλα και ο Βούκοβιτς στην προσπάθεια του να διώξει έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του κάνοντας το 0-1 για τον ΠΑΟΚ. Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να απαντήσει άμεσα με τον Φορτούνη όμως ο Πασχαλάκης έσωσε ξανά την εστία του ενώ λίγα λεπτά αργότερα το σουτ του Μπουχαλάκη πέρασε και αυτό λίγο έξω. Στο 68' ο Μαρτίνς αποφάσισε να πιέσει βάζοντας και δεύτερο επιθετικό τον Γκερέρο με τον Λάζαρο να παραχωρεί τη θέση του. Το πρέσινγκ του Ολυμπιακού συνεχίστηκε όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι ούτε στην κεφαλιά του Μεριά ούτε στο σουτ του Τσιμίκα όπου και τα δύο πέρασαν άουτ. Ο Μάρτινς στο 80' πραγματοποίησε διπλή αλλαγή με τους Μπουχαλάκη και Φορτούνη να παιρνούν εκτός και τους Γκιγιέρμε και Φετφατζίδη να μπαίνουν στη θέση τους με τον Ολυμπιακό στην αμέσως επόμενη φάση να έχει δοκάρι με τον Χασάν ύστερα από μία ακόμη στημένη φάση. Οι ερυθρόλευκοι έχασαν μία ακόμη τεράστια διπλή ευκαιρία με τους Χασάν και Γκερέρο με τον κόσμο να τραβά τα μαλλιά του! Το ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών συνεχίστηκε στις καθυστερήσεις με το σουτ του Βούκοβιτς να περνά μόλις άουτ και κάπως έτσι η αναμέτρηση έφτασε στο τέλος της με ένα ανέλπιστο αποτέλεσμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.