Λευκή ισοπαλία στο Γεώργιος Καραϊσκάκης


Σε μία εκπληκτική ατμόσφαιρα ξεκίνησε η αναμέτρηση με τον Πέδρο Μαρτίνς να επιλέγει για την αρχική ενδεκάδα τους Γιαννιώτη, Ομάρ, Μεριά, Βούκοβιτς, Τσιμίκα, Μπουχαλάκη, Καμαρά, Φετφατζίδη, Φορτούνη, Ποντένσε και Χασάν.

Η ομάδα της Μπέτις ήταν αυτή η οποία ξεκίνησε πολύ πιο δυνατά την αναμέτρηση έχοντας τον έλεγχο του αγώνα με τη μεγαλύτερη της στιγμή να καταγράφεται με τον Λορέν Μορόν. Όσο περνούσε η ώρα ο Ολυμπιακός ανέβαζε στροφές και ισοροπούσε την κατοχή με τον Χασάν να γίνεται απειλητικός ύστερα από υψηλό πρέσινγκ. Στο 30' ο Λο Σέλσο με εξαιρετικό σουτ έστειλε την μπάλα να περάσει λίγο εξω για την Μπέτις με τον Ολυμπιακό να απαντά όταν το σουτ του Ομάρ κόντραρε στον Φετφατζίδη με τον Ρομπλες να μπλοκάρει σταθερά. Στο επόμενο λεπτό και συγκεκριμένα στο 35' ο Μαρτίνς έκανε πολύ γρήγορα την πρώτη αλλαγή καθώς ο Νάτχο πέρασε στη θέαη του Μπουχαλάκη όπου δεν ήταν και στην καλύτερη του μέρα έχοντας δεκτεί και κίτρινη κάρτα από νωρίς. Στο 40' ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία όταν ο Φορτούνης πάσαρε στον Ποντένσε που σούταρε με τον τερματοφύλακα της Μπέτις να σώζει και στην επαναφορά ο Χασάν να στέλνει τη μπάλα ψηλά άουτ! Κάπως έτσι ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση με την Μπέτις να συνεχίζει το ψηλό pressing game!

Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που απείλησε πρώτος στο 50' όταν από μπαλιά του Ποντένσε στην Πλάτη της άμυνας ο Φετφατζίδης σούταρε αλλά ο Ρομπλες ήταν εκεί για να σώσει την Μπέτις! Οι Ισπανοί απάντησαν όταν ο Βούκοβιτς έκανε τραγικό λάθος δίνοντας την μπάλα στον Σέρχιο Λεόν ο οποίος ευτυχώς δεν κατάφερε να νικήσει τον Γιαννιώτα! Στο 71' ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε τη δεύτερη αλλαγή του με τον Λάζαρο να αντικαθιστά τον Φετφατζίδη και στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Καμαρά να σουτάρει αλλά ο πορτιέρο της Μπέτις να διώχνει σε κόρνερ.  Δυσττχώς στο 73' ο Ολυμπιακός έμεινε με 10 παίκτες όταν ο Τσιμίκας αντίκρυσε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποχώρησε από το γήπεδο! Ο Μαρτίςν αναγκάστηκε να αλλάξει τα πλάνα του και έτσι λίγα λεπτά αργότερα αποχώρησε ο Ποντένσε με τον Βασίλη Τοροσίδη να παίρνει τη θέση του.  H τελευταία μεγάλη φάση της αναμέτρησης άνηκε στην Μπέτις όπου οι ποδοσφαιριστές της σε μια επικίνινδυνα παράλήλη μπαλιά κανείς δεν πρόλαβε την μπάλα η οποία πέρασε εκτός και έτσι ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.