Έριξε πεντάρα ο Θρύλος!


Ο Ολυμπιακός με τον Γιάγια Τουρέ να βρίσκεται στο γήπεδο επικράτησε πολύ άνετα του ΠΑΣ Γιάννινα με 5-0!

Ο Πέδρο Μάρτινς ξεκίνησε με τους Γιαννιώτη, Ελαμπντελαουί, Μεριά, Βούκοβιτς, Τσιμίκα, Μπουχαλάκη, Καμαρά, Φορτούνη, Ποντένσε, Φετφατζίδη, Γκερέρο.

Η ομάδα του Πειραιά ξεκίνησε δυνατά την αναμέτρηση και είχε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα όμως ο επόπτης δεν επέτρεψε τον Τσιμίκα από πλεονεκτική θέση να σκοράρει καθώς τον έκοψε άδικα για οφ σάιντ. Η πρώτη σπουδαία φάση χάθηκε με τον Γκερέρο όταν η κεφαλιά του πέρασε μόλις άουτ στο 17' για να έρθει ένα λεπτό αργότερα μια υποδειγματική αντεπίθεση όπου από εξαιρετική ασίστ του Ποντένσε ο Γκερέρο ήταν έτοιμος να σκοράρει σε κενή εστία όμως ο Μιχαήλ αλλοίωσε την πορεία της μπάλας και έσωσε την ομάδα της καθώς η μπάλα δεν έφτασε ποτέ στον σέντερ φορ των Πειραιωτών. O Oλυμπιακός όμως στο 34' βρήκε την λύση όταν ο Καμαρά έβγαλε υπέροχη σέντρα και ο Ομάρ Ελαμντελαουί που είχε προωθηθεί έκανε το 1-0 με κεφαλιά! Oι ερυθρόλευκοι δεν σταμάτησαν εκεί και στο 40' ο Ολυμπιακός κέρδισε πέναλτι από χέρι εντός περιοχής που ο Κώστας Φορτούνης το μετέτρεψε σε γκολ! Κάπως έτσι ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο με τον Ολυμπιακό να προηγείτε με 2-0.

Στην επανάληψη οι ερυθρόλευκοι μπήκαν πολύ δυνατά και πριν ολοκληρωθείκαν το πρώτο λεπτό ο Ποντένσε εβγαλε εξαιρετική ασίστ στον Φορτούνη όπου σχεδόν σε κενή εστία έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι! Η συνέχεια όμως ήταν ανάλογη καθώς ο Φορτούνης σέντραρε και ο Ποντένσε σουταρε γράφοντας το 3-0. Ο Βούκοβιτς ήταν η πρώτη αλλαγή για τον Ολυμπιακό καθώς ένιωσε ενοχλήσεις και πέρασε ο Μεριά ενώ λίγα λεπτά αργότερα και ο Λάζαρος Χρισροδουλόπουλος πέρασε στο παιχνίδι για το τελευταίο εικοσάλεπτο στη θέση του Κώστα Φορτούνη ενώ τρία λεπτά αργόρερα και ο Νάτχο μπήκε στον αγωνιστικό χώρο στη θέση του Μπουχαλάκη. Φτάσαμε στο 75' για να κάνει αξιόλογη φάση ο ΠΑΣ καθώς στο σουτ του Μυστακίδη η μπάλα κόντραρε στον Μεριά και χττπησε στο δοκάρι του Γιαννιώτη. Από εκεί και πέρα το παιχνίδι άρχισε να πέφτει σε απόδοση καθώς όλα είχαν κριθεί όμως ο Γκερέρο είχε αντίθετη άποψη και με καταπληκτική ενέργεια διαμόρφωσε το 4-0 λίγο πριν το φινάλε και στις καθυστερήσεις ο Μεριά έγραψε το τελικό 5-0!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.