Ήττα για την Εθνική μας

Η Εθνική μας ομάδα ηττήθηκε με 2-1 από την Ουγγαρία στην Βουδαπέστη και έμεινε στους 3 βαθμούς σε δύο παιχνίδια για το Nations League. Το γκολ της ομάδας μας το πέτυχε ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού και νυν της Ρόμα, Κώστας Μανωλάς.

ΕΛΛΑΔΑ (4-2-3-1): Μπάρκας, Τοροσίδης, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Τζαβέλλας, Κουρμπέλης, Μπουχαλάκης, Πέλκας, Χριστοδουλόπουλος, Φορτούνης, Δώνης.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με αρκετές αναγνωρίσιμες μπαλιές με την Ουγγαρία να άνοιξε το σκορ στο 15’ με γκολ του Σάλαϊ μετά από εξαιρετική δημιουργία των γηπεδούχων με τρεις κεφαλιές. Ωστόσο, η ελληνική ομάδα απάντησε άμεσα και στο 18’ ισοφάρισε σε 1-1 χάρις σε κεφάλια του Μανωλά μετά από φάουλ του Φορτούνη. Παρόλα αυτά, οι Ούγγροι κατάφερναν να πάνε στο ημίχρονο με υπέρ τους σκορ καθώς σε φάση διαρκείας στο 43’ έκαναν το 2-1 με τον Κλάινχαϊσλερ να έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Μπάρκα πιάνοντας ένα πανέμορφο σουτ εκτός περιοχής. Σκορ ημιχρόνου στην Βουδαπέστη το 2-1.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου οι Λυκογιάννης και Μήτρογλου πέρασαν στο γήπεδο και οι Δώνης και Τζαβέλλας αποχώρησαν. Βέβαια, ένα δυνατό χτύπημα από τον αρχηγό της Ουγγαρίας στον Μανωλά είχε ως αποτέλεσμα να γίνει στο 52’ αλλαγή ο έμπειρος αμυντικός και να περάσει στην θέση του ο Οικονόμου. Ακολούθως, η εθνική κυκλοφορούσε συνεχώς την μπάλα χωρίς ουσία όμως αφότου μέχρι το 70’ δεν είχε δημιουργήσει απειλή προς την αντίπαλη εστία. Στο 72’ ο Λάζαρος έδωσε στον Μήτρογλου, αυτός λειτούργησε ως σκαλοπάτι για να φτάσει η μπάλα στον Πέλκα ο οποίος από πλάγια θέση δεν μπόρεσε να κερδίσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Τελικό σκορ το 2-1 με την Ελλάδα να μην μπόρεσε να βρει και δεύτερο γκολ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.