Ανακοίνωση της ΠΑΕ

Ανακοίνωση για τους φιλάθλους της ομάδας που θα ταξιδέψουν στο Μιλάνο για το παιχνίδι με την Μίλαν εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι αντιμετωπίζουν τους ροσονέρι για την δεύτερη αγωνιστική του Europa League, με την αναμέτρηση να διεξάγεται στις 4/10 και ώρα 19:55.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση :

H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον αγώνα της 2ης Αγωνιστικής του UEFA EUROPA LEAGUE μεταξύ των ομάδων MILAN - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, που θα διεξαχθεί στο "STADIO G.MEAZZA – SAN SIRO" την Πέμπτη 04/10/2018 στις 18:55 (τοπική ώρα), ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατεθούν με προτεραιότητα στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, οι οποίοι και θα ταξιδέψουν οι ίδιοι στο Μιλάνο, ως εξής :
Την Τρίτη 18/09 έως Τετάρτη 19/09 (10:00 – 18:00), για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας από το εκδοτήριο που βρίσκεται έξω από την θύρα 25, με δικαίωμα αγοράς δυο (2) εισιτηρίων για κάθε κάτοχο.
Κάθε φίλαθλος για να προμηθευτεί εισιτήριο πρέπει να επιδείξει την κάρτα διαρκείας του και Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητάς ή Διαβατηρίου. Για το δεύτερο εισιτήριο, εκτός από τα παραπάνω απαιτείται και η κάρτα φιλάθλου του Ερασιτέχνη ΟΣΦΠ.
Για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας VVIP, η διάθεση θα γίνεται από τα γραφεία των Εισιτηρίων Διαρκείας (είσοδος VIP) στο Γήπεδο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚH, με τις ανωτέρω ώρες λειτουργίας.
Για τους υπόλοιπους φιλάθλους της ομάδας μας, εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα εισιτηρίων θα εκδοθεί νέα ανακοίνωση.
Σημειώνουμε ότι σε κάθε εισιτήριο θα αναγράφεται όνομα και επώνυμο με ανεξίτηλο μελάνι, καθώς θα υπάρξει σχετικός έλεγχος (ταυτοποίηση) από την ιταλική αστυνομία κατά την είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο.

Δεν θα επιτραπεί η είσοδος στο γήπεδο από την ιταλική αστυνομία σε όσους μεταβιβάσουν ή διορθώσουν το εισιτήριο τους.
Η τιμή των εισιτηρίων είναι 25€ .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.