Αγραβάνης: "Απαράδεκτη η συμπεριφορά του Παπαπέτρου"


O Δημήτρης Αγραβάνης μίλησε στην εφημερίδα "ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ" και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για το ποστάρισμα του στο Instagram όταν πήρε τη μεταγραφή στον Παναθηναϊκό ο Παπαπέτρου κι αν απευθυνόταν σε εκείνον.

O Αγραβάνης απάντησε: «Φυσικά ήταν για εκείνον. Τι να πω, ψέματα; Εγώ πιστεύω ότι από τη στιγμή που τελείωσε το πρωτάθλημα, η συμπεριφορά του Ιωάννη ήταν το λιγότερο απαράδεκτη! Ο καθένας μπορεί να πάει όπου θέλει, όμως πιστεύω ότι θα πρέπει να φέρεται αντρίκεια. Ειδικά σε μία ομάδα που τον έχει στηρίξει πιο πολύ από κάθε άλλο παίκτη τα τελευταία χρόνια! Εντάξει, ο καθένας θα κριθεί στο γήπεδο»

Για το αν αγαπάνε την ομάδα όσοι έμειναν: «Αναφέρεσαι νομίζω στους Έλληνες και στον Μιλουτίνοφ που έχει γίνει κι αυτός Έλληνας. Ξεκάθαρα όσοι έμειναν πέρυσι και φέτος στον Ολυμπιακό, αγαπάνε πολύ την ομάδα κι έχουν πεισμώσει πιο πολύ από κάθε άλλη χρονιά, διότι 2 χρόνια χωρίς τίτλο για τον Ολυμπιακό μάς έχει στοιχίσει. Οι παίκτες έχουμε δείξει πόσο αγαπάμε την ομάδα παίζοντας και με... ένα πόδι».
Για το αν υπάρχει κάποιο κόμπλεξ απέναντι στον Παναθηναϊκό: «Κανένα κόμπλεξ. Πέντε χρόνια που είμαι εδώ, δύο φορές το πήραμε, τρεις φορές το χάσαμε. Συν ότι έχουμε καλύτερη ευρωπαϊκή παρουσία από τον Παναθηναϊκό αυτά τα χρόνια. Η ομάδα μας έχει αποδείξει ότι δεν έχει κόμπλεξ, αφού έχει πάει και έχει κάνει τόσα μπρέικ μέσα στο ΟΑΚΑ. Αν είχε κόμπλεξ, δεν θα το έκανε αυτό. Νομίζω ότι δεν διαχειριζόμαστε καλά τα συναισθήματά μας στις σειρές με τον Παναθηναϊκό. Και παίζουν ρόλο και άλλοι παράγοντες».

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο σημερινό "ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.