"Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας"


Ο Κώστας Φορτούνης βρέθηκε στη συνλεβτευξη Τύπου και ρωτήθηκε τα παρακάτω:

Για το πόσο βοηθάει τον ίδιο αλλά και την ομάδα, την ελληνοποίηση που έχει γίνει στο φετινό ρόστερ: «Είμαστε καινούργια ομάδα και έχουν έρθει παίκτες οι οποίοι δεν έχουν αγωνιστεί σε φιλικά ματς και προετοιμαζόμαστε για αυτό. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας. Όσον αφορά την ελληνοποίηση, έχουμε δει ότι έχουν έρθει πολλά παιδιά ελληνόπουλα και πιστεύω ότι αυτό είναι καλό και για τα αποδυτήρια αλλά και για τον αγωνιστικό χώρο, ώστε να έχουμε καλύτερη επικοινωνία και να κάνουμε μία καλή αρχή αύριο».
Εάν αισθάνεται ο ίδιος και οι συμπαίκτες του, έτοιμοι για το αυριανό ματς: «Έχουμε δουλέψει καλά στην προετοιμασία και πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι και παίζουμε στο γήπεδό μας. Δεν το κρύβω ότι είμαστε το φαβορί, αλλά ο αντίπαλος έχει δώσει επίσημα παιχνίδια και πρέπει να προσέξουμε. Όλες αυτές τις ημέρες ο προπονητής μας έχει προετοιμάσει για το παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε να μην δεχτούμε κάποιο γκολ».
Για το πώς αντιμετωπίζουν τη διοργάνωση του UEFA Europa League σε σχέση με αυτή του UEFA Champions League, που είχε συνηθίσει να αγωνίζεται ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια: «Η Ευρώπη είναι πάντα Ευρώπη. Δεν υπάρχουν διακρίσεις. Ο Ολυμπιακός είτε στο UEFA Champions League, είτε στο UEFA Europa League αγωνίζεται, πρέπει να παίζει στην Ευρώπη. Αυτή η διοργάνωση είναι ευκαιρία για να φτάσουμε πιο ψηλά σαν Σύλλογος. Η προσέγγιση είναι ίδια όπως και πέρσι. Θα παίξουμε το ίδιο και φέτος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.