Οι δηλώσεις του Μπλατ


Στην κάμερα της NOVA μίλησε πριν την πρώτη κανονική προπονητή της ομάδας ο Ντέιβιντ Μπλάτ. Ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού τοποθετήθηκε για την νέα ομάδα που δημιουργεί, για ον Βασίλη Σπανούλη, για το ρόστερ αλλά και για τον κόσμο.

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε στους δημοσιογράφους της NOVA :

-Πως αισθάνεστε που βρίσκεται στον Ολυμπιακό;
-”Αισθάνομαι σαν στο σπίτι μου. Είναι μία ομάδα που την ξέρω καλά, έχω δουλέψει σε ομάδες στο ίδιο επίπεδο με αυτό του Ολυμπιακού. Γνωρίζω σε πόσο υψηλό επίπεδο είναι η ομάδα αυτή”.

-Τι να περιμένουν οι φίλοι της ομάδας από τον φετινό Ολυμπιακό;
-”Υπόσχομαι πως θα προσπαθήσουμε, θα δουν επιθυμία και  αφοσίωση να είμαστε άψογοι. Αυτό που πρέπει να περιμένετε από εμάς είναι αφοσίωση και η τελειότητα. Είναι νωρίς να πούμε κάτι παραπάνω. Αν δείτε το ρόστερ μας, θα καταλάβετε το πώς θέλουμε να παίξουμε”.

-Τι μπάσκετ περιμένετε αν δείτε από την ομάδα σας φέτος;
-”Έχουμε πολλούς παίκτες με εμπειρία στο υψηλό επίπεδο. Μαζί με τις δυνατότητες των παικτών που ήρθαν, θα είμαστε ικανοί να παίξουμε ένα μοντέρνο μπάσκετ. Είναι σημαντικό για όλους να φτάσουμε στους στόχους μας”.

-Ο Ολυμπιακός έχει μείνει μια διετία χωρίς τίτλο τι μήνυμα δίνετε στον κόσμο της ομάδας;
-”Ο κόσμος μας αξίζει την καλύτερή μας προσπάθεια και την αφοσίωσή μας, για να κάνουμε τον Ολυμπιακό επιτυχημένο, όπως ήταν στο παρελθόν. Πίστευα πάντα πως τα αποτελέσματα ακολουθούν. Αυτό που προηγείται είναι η συγκέντρωσή και η αφοσίσωσή σου. Ο κόσμος αξίζει το καλύτερο, αυτό πρέπει να τους φέρουμε”.

-Πως είναι να συνεργάζεστε με τον Βασίλη Σπανούλη;
-”Είχα την τύχη και την ατυχία να βρεθώ απέναντι στον Σπανούλη εδώ και πολλά χρόνια. Είναι πιο ωραίο να είσαι μαζί του, παρά αντίπαλός του. Είναι ένας από τους κορυφαίους στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Είναι ιδιαίτερος και τρομερός παίκτης. Είναι παίκτης που θέλει ο καθένας να προπονεί και ο καθένας να παίζει στο πλάι του”.

-Θα υπάρχουν άλλες αλλαγές στο ρόστερ;
-”Δεν περιμένω αλλαγές την στιγμή αυτή. Αλλά μιλάμε για αθλητισμό, πολλά μπορούν να γίνουν. Eϊμαι ικανοποιημένος με το ρόστερ”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.