"Περίμενα πολύ αυτά τα γκολ"




Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 4-0 της Λουκερνης και μεγάλος πρωραγωνιστής ήταν ο Λάζαρος Χριατοδουλόπουλος ο οποίος ανακυρήχθηκε MVP και μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε στην Nova

Για την σημερινή εμφάνιση: «Ο στόχος είναι αυτό που κάναμε σήμερα να γίνεται σε σε όλα τα παιχνίδια , γιατί αυτό αρμόζει στον σύλλογο. Ο δρόμος είναι μεγάλος.»
Για τα γκολ: «Περίμενα πολύ αυτά τα γκολ. Τα συναισθήματα μου ήταν πολύ έντονα. Βέβαια τα 4 συνολικά γκολ είναι σημαντικότερα από τα δύο τέρματα που πέτυχα εγώ.»
Για τον πανηγυρισμό: «Δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο ο πανηγυρισμός, απλά έδειχνα τα συναισθήματα χαράς μου.»
Για το που αφιερώνει τα γκολ του: « Σε δύο ανθρώπους που με βοήθησαν να βρίσκομαι εδώ. Ξέρουν αυτοί ποιοι είναι.»
Για το πως θα είναι ο Ολυμπιακός της φετινής χρονιάς: «Ελπίζω να είναι τόσο καλός όσο σήμερα. Κάναμε σωστή προετοιμασία αλλά αυτό δεν φτάνει πρέπει να συνεχίσουμε. Ο κόσμος μας έχει απαιτήσεις. Κάναμε ένα καλό πρώτο βήμα πήραμε και ψυχολογία, αλλά δεν σταματάμε εδώ. Αυτό είναι το DNA του Ολυμπιακού, ο κόσμος θα γουστάρει αν καταφέρουμε να παίζουμε τόσο καλά.»
Για τον Μαρτίνς: «Δουλεύει ασταμάτητα και είναι πολύ σίγουρος για τις επιλογές του. Ακολουθεί πιστά τα σχέδια του. Διάβασε πολύ το σημερινό παιχνίδι και τα πράγματα που μας ζήτησε τα κάναμε.»
Για το ποιον αντίπαλο προτιμάει στην επόμενη φάση: «Δεν με νοιάζει. Εγώ θέλω να βλέπω αυτόν τον Ολυμπιακό.»
Για το αν θα υπάρξει και άλλη βελτίωση:«Όσο δυναμώνει η ομάδα θα γίνεται καλύτερη. Πήραμε έμπειρους παίκτες και στόχο μας είναι να περάσουμε στους ομίλους του Γιουρόπα. Αν υπάρχει η νοοτροπία το να είμαστε ομάδα, όπως σήμερα, όλα θα πηγαίνουν κατ' ευχήν.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.