Οι δηλώσεις του κόουτς μετά τη σπουδαία νίκη!


Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μάρτινς μετά το τέλος της αναμέτρησης στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου δήλωσε αρχικά στην ερώτηση εάν η εικόνα που έβγαλε στο γήπεδο ο σημερινός Ολυμπιακός, πλησιάζει τα «θέλω» του:

 «Σήμερα αυτό που θέλω να διευκρινίσω είναι ότι παρόλο που είχαμε ένα καλό αποτέλεσμα, τα πρώτα 20 λεπτά του ματς δεν ήταν εύκολα για εμάς. Ήταν δύσκολα τα πράγματα ως το 1-0. Στη συνέχεια ήμασταν καταιγιστικοί και θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει περισσότερα γκολ. Είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Είναι το αποτέλεσμα μίας τεράστιας περιόδου προετοιμασίας και σκληρής δουλειάς. Η ομάδα είναι δυνατή οικογένεια που είναι πάρα πολύ αφοσιωμένη στον στόχο της. Είχαμε πάρα πολλή όρεξη για να δείξουμε σήμερα το αποτέλεσμα της δουλειάς και παρόλο που κάναμε ένα καλό παιχνίδι, υπάρχουν πράγματα που μπορούν να βελτιωθούν. Βάζουμε στην υπηρεσία της ομάδας ότι δουλεύουμε για έναν συγκεκριμένο στόχο και είμαστε ευχαριστημένοι όταν βλέπουμε το αποτέλεσμα της δουλειάς μας».

Εάν το ματς κύλησε όπως ο ίδιος το είχε διαβάσει: «Σήμερα η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα ένα τόσο υψηλού επιπέδου παιχνίδι, περίμενα ότι θα ήμασταν έτοιμοι, αλλά όπως είπα χθες περίμενα ότι επειδή ο αντίπαλος είχε μία ποιότητα, δεν περίμενα ότι θα είχαμε τόσο υψηλό επίπεδο για την εποχή. Δεν πρέπει να μας ξεγελάσει όμως το ματς, πρέπει να σκεφτόμαστε ότι κερδίσαμε ένα παιχνίδι. Και το λέω αυτό, γιατί έχουμε πολλά πράγματα να δουλέψουμε και να συνεχίσουμε να δείχνουμε στην πορεία. Η ομάδα δείχνει να έχει δυνάμεις και ποιότητα. Βρισκόμαστε ακόμη στην αρχή».

Για το γεγονός ότι από τον Ολυμπιακό απόψε είδαμε σκορ και θέαμα και για το τι άλλο μπορεί να περιμένει ο κόσμος της ομάδας στη συνέχεια: «Αυτό που έχει σημασία είναι να παίζεις καλά. Ο Ολυμπιακός πρέπει να παίζει καλά, γιατί έτσι έρχονται τα καλά αποτελέσματα. Είμαστε μία ομάδα που παίζει επιθετικά, γιατί έτσι είναι η ομάδα μας. Αυτός είναι ο Ολυμπιακός. Αυτό είναι ένα στοιχείο που θα το βλέπετε. Θέλω να μιλήσω για τους παίκτες που είναι εδώ και όχι για αυτούς που μπορεί να έρθουν. Το πιο σημαντικό απ' όλα είναι ότι βλέπουμε δείγματα και μία καλή επίδειξη των δυνάμεων της ομάδας. Είμαστε ένα δυνατό σύνολο, δεν θα έρχονται πάντα τα αποτελέσματα όπως το θέλουμε. Η ομάδα ωστόσο πρέπει να παίζει καλά και να κάνει πράξη αυτά που δουλεύουμε».

Το σχόλιό του για την αποθέωση της ομάδας από τον κόσμο στο τέλος του ματς: «Σήμερα κερδίσαμε ένα μόνο παιχνίδι και είμαστε στην αρχή. Αυτό που έχω να πω είναι ότι έτσι θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Θα πρέπει όλοι να είμαστε ενωμένοι. Το σημαντικό είναι να είναι δυνατή η ομάδα, αλλά να είμαστε ενωμένοι και στις δύσκολες στιγμές. Να είμαστε πάντα δυνατοί και να έχουμε την ικανότητα να δείχνουμε τι μπορούμε να κάνουμε. Αυτό που υπόσχομαι είναι ότι θα δουλεύουμε για αυτόν τον στόχο: Να δείχνουμε τέτοιου επιπέδου παιχνίδια».

Εάν το σημερινό αποτέλεσμα δίνει τη δυνατότητα να δοκιμάσει νέα πράγματα στη ρεβάνς: «Ακόμη δεν έχω αρχίσει να σκέφτομαι το επόμενο ματς. Θέλω να ξεκουραστώ από την υπερένταση που έχω τώρα. Αυτό που έχω να σας πω είναι ότι όλοι οι παίκτες θα έχουν τις ευκαιρίες τους. Θα έχουμε τραυματισμούς, κούραση και όλα τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία. Όλοι είναι απαραίτητοι. Σίγουρα στο επόμενο ματς θα παίξουν αυτοί που θα βοηθήσουν περισσότερο. Είμαστε ακόμη όμως στην αρχή για να σκεφτούμε τέτοια πράγματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.