Oι δηλώσεις του Kill Bill για την ανανέωση


Ο Βασίλης Σπανούλης βγαίνοντας από την συνάντηση με τους αδερφούς Αγγελόπουλους και την υπογραφή του νέου του συμβολαίου τόνισε:
"Δεν γινόταν αλλιώς. Είμαι εδώ πολλά χρόνια, είχαμε αποτυχίες και επιτυχίες, μεγαλύτερες ήταν οι επιτυχίες. Είμαστε εδώ για να συνεχίσουμε τον αγώνα να επιστρέψουμε στην κορυφή την επόμενη σεζόν. Ευχαριστώ τους προέδρους για όλα όσα έχουν κάνει για μένα και τον Ολυμπιακό. Οι σχέσεις μας έχουν παει σε άλλο επίπεδο είναι οικογενειακές.
Όλο όσοι είμαστε στον οργανισμό θέλουμε τον Ολυμπιακό στην κορυφή. Βέβαια υπάρχουν και οι άσχημες στιγμές αλλά αν αναλογιστουμε τις επιτυχίες στην Ελλάδα και την Ευρώπη όλα αυτά τα χρόνια, πιστεύω δεν θα βρουμε άλλη ομάδα σε ευρωπαικο μπάσκετ και ποδοσφαιρο να έχει κάνει τέτοια πράγματα. Οι σχέσεις μας έχουν ξεπεράσει το αθλητικό πλαίσιο είναι στο οικογενειακό και ανθρώπινο πλαισιο. Μιλήσαμε για πολλά πράγματα για την ομάδα"
Σε ερώτηση αν είναι διετές το νέο συμβόλαιο είπε:

"Δεν έχει σημασία το πόσα χρόνια. Είναι το ίδιο για μένα είτε είναι για ένα ή δυο ή τρία. Όταν λες ότι έχεις οικογενειακές σχέσεις με κάποιον κάθεσαι συζητάς και τα βρίσκεις όλα σε ένα λεπτό. Θα μιλήσουμε και του χρόνου, αλλά σημασία έχει ότι ανανεώσαμε και όχι η χρονική διάρκεια του συμβολαίου. Ο ρόλος μου; Πρέπει να βοηθάω την ομάδα να κερδίζει. Τους ρόλους τους βάζει ο προπονητής, άσχετα αν υπάρχουν κακεντρεχείς που νομίζουν ότι κάνω εγώ κουμάντο στον Ολυμπιακό. Στην Ελλάδα ζουμε και τα ακούσαμε και αυτά.

Ό,τι χρειάζεται ο προπονητής θα κάνω. Μπορεί να κάνεις ένα βήμα μπροστά ή ένα πίσω. Ο προπονητής λέει τι θα γίνει. Αυτός βάζει τα θεμέλια με τη διοίκηση για να φτιαχτεί η ομάδα που ονειρεύεται. Νιώθω σε εκπληκτική κατάσταση, δουλεύω σκληρά. Αυτό που αναζητώ είναι να βοηθάω την ομάδα σε ότ,ι ρόλο μου ζητηθεί. Δεν πουλάω σταριλίκι όπως λέγεται. Θέλω να βοηθάω την ομάδα να κερδίζει".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.