Αναβολή της κλήρωσης


Την αναβολή της κλήρωσης του πρωταθλήματος ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή, Super League. Το πρόβλημα με το τηλεοπτικό συμβόλαιο κάποιων ομάδων(Παναθηναϊκός, Άρης, Ξάνθη, Παναιτωλικός, Ατρόμητος, Λαμία και Απόλλων Σμύρνης) παρέμεινε και καλός εχόντων των πραγμάτων η προκήρυξη θα υπογραφεί στις 9 Αυγούστου όταν και θα γίνει η κλήρωση.

Να τονίσουμε επίσης πως για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα θα πρέπει η προκήρυξη να έχει υπογραφεί από τα ¾ τουλάχιστον. Άρα λοιπόν στην προκειμένη περίπτωση μιλάμε για 12 ομάδες την ώρα που μόνο 9 είναι έτοιμες να υπογράψουν. Διαβάστε την ανακοίνωση της λίγκας :

"Πριν την έναρξη των εργασιών του Δ.Σ. τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των συνανθρώπων μας, οι οποίοι χάθηκαν τόσο τραγικά στην καταστρεπτική πύρινη λαίλαπα που σάρωσε την ανατολική Αττική.
Το σύνολο των ομάδων της Super League κινητοποιήθηκε άμεσα, σε ένα κύμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης και προσέτρεξε ηθικά και υλικά στους πληγέντες. Στο πλαίσιο αυτό θα διερευνηθεί επίσης και η δυνατότητα διοργάνωσης ενός φιλικού αγώνα, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν υπέρ των πυροπλήκτων.
Επίσης, αποφασίστηκε ομόφωνα η αναβολή της έγκρισης της Προκήρυξης Πρωταθλήματος Super League ΣΟΥΡΩΤΗ (ανδρών) και Προκηρύξεων Πρωταθλημάτων Υποδομών (Κ19, Κ17, Κ15), αγωνιστικής περιόδου 2018 – 2019 για τις 9 Αυγούστου 2018".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.