Οι πρώτες δηλώσεις του Τόρο με την ερυθρόλευκη


Ως γνωστόν εδώ και λίγη ώρα ο Βασίλης Τοροσίδης είναι και πάλι παίκτης του Ολυμπιακού. Ο 33χρονος αμυντικός μετά από 5,5 χρόνια στο ιταλικό πρωτάθλημα επέστρεψε σπίτι του και μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του μίλησε στην κάμερα του Olympiacos TV για τον στόχο της φετινής χρονιάς αλλά και για τον κόσμο.

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε :

-Αισθάνεσαι ότι επιστρέφεις σπίτι σου, στην οικογένεια σου, ερχόμενος ξανά στον Ολυμπιακό;
-Όταν έφυγα το 2013 είχα πει ότι κάποια στιγμή θέλω να επιστρέψω. Πιστεύω ότι η ομάδα είναι σε υψηλό και ανταγωνιστικό επίπεδο.
Πρέπει να θέσουμε ξανά τις βάσεις από φέτος, να ξεχαστεί η περσινή χρονιά ώστε να ξαναγίνει ο Ολυμπιακός πρωταθλητής - αυτό που του αξίζει".

-Θα ήθελες επιστρέφοντας στο "Γ. Καραϊσκάκης" να στείλεις ένα μήνυμα στον κόσμο, που θα σε δει να φοράς ξανά την ερυθρόλευκη φανέλα;
-Το μόνο μήνυμα που μπορώ να στείλω στον κόσμο είναι να αγαπάει και να αγκαλιάζει την ομάδα, όπως το κάνει όλα αυτά τα χρόνια. Και να είναι δίπλα μας.
Σίγουρα η χρονιά που έρχεται είναι μια δύσκολη χρονιά, αλλά τους θέλουμε δίπλα μας, να μας στηρίξουν, γιατί η ομάδα έχει θέσει υψηλούς στόχους και πρέπει να τους εκπληρώσουμε όλοι μαζί".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.