Απάντησε η KAE: "Είναι σκάνδαλο"


Η ΚΑΕ Ολυμπιακός με ανακοίνωση της τοποθετήθηκε για όσα έγιναν το μεσημέρι στην ΚΕΔ και τον ορισμό των Αναστόπουλου, Κορομηλά και Μάνου. Επίσης η συγκεκριμένη ανακοίνωση αναφέρεται και στα όσα είπε ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Μάνος Παπαδόπουλος.

Πιο αναλυτικά για πρώτη φορά η ΚΕΔ αποφάσισε να ορίσει διαιτητές και όχι να τους βγάλει από την κληρωτίδα με αποτέλεσμα η ΚΑΕ Ολυμπιακός να τοποθετήθηκε ως εξής : «Είναι σκάνδαλο! Για πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού πρωταθλήματος αποφάσισε η ΚΕΔ να κάνει ορισμό. Το γιατί είναι ξεκάθαρο σ' όλους".

Τέλος αναφορικά με όσο υποστήριξε ο Μάνος Παπαδόπουλος η ερυθρόλευκη ΚΑΕ απάντησε λέγοντας : "Επειδή ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός έχει πολλές απορίες, να τους τις λύσουμε. Οι φίλοι του στην ΚΕΔ όρισαν στους τέσσερις τελικούς ως πρώτους διαιτητές τους Αναστόπουλο, Πηλοΐδη, Καρακατσούνη, Κορομηλά. Σκανδαλωδώς αποφάσισαν εν μια νυκτί να κάνουν ορισμό. Όφειλαν να επιλέξουν ανάμεσα σ’ αυτούς. Ελπίζουμε ο κ. Παπαδόπουλος να καλύφθηκε. Αγωνία πάντως για την τριάδα του πέμπτου τελικού, δεν είχε…".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.