Νίκη για τη Γαλλία- Μοιραίος ο Μέσσι για την Αργεντινή!


Με το Γαλλία – Αυστραλία και το Αργεντινή – Ισλανδία ξεκίνησε η τρίτη αγωνιστική ημέρα του Παγκόσμιου κυπέλλου της Ρωσίας.

Πιο αναλυτικά στην αναμέτρηση που έγινε στο Καζάν ανάμεσα σε Γαλλία και Αυστραλία το πρώτο ημίχρονο ήταν σχετικά κακό παραγωγικά κυρίως για τους Γάλλους καθώς δημιούργησαν πολύ λίγες φάσεις ενώ είδαν τα «καγκουρό» να παίρνουν και αυτοί αρκετά μέτρα στο γήπεδο κάνοντας μάλιστα την μεγαλύτερη φάση στο πρώτο μισό. Τελικό σκορ στο πρώτο μισό το 0-0. Από εκεί και πέρα το δεύτερο ημίχρονο αν και ο ρυθμός ήταν ο ίδιος μας προσέφερε δύο γκολ μέσα σε 4 λεπτά και τα δύο να ήταν από την βούλα του πέναλτι (1-1). Βέβαια οι Γάλλοι είχαν την απάντηση στην ισοφάριση των Αυστραλών και πήραν εκ νέου προβάδισμα με 2-1 με γκολ του Πογκμπά στο 80’. Τελικό σκορ το 2-1.

Εξίσου ωραίο και με αρκετά γκολ ήταν και το παιχνίδι της Αργεντινής με την Ισλανδία με την παρέα του Μέσι να επικράτησε με 2-1. Ο αγώνας ξεκίνησε με καλό ρυθμό και στο 19’ ο Αγουέρο άνοιξε το σκορ με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή. Ωστόσο οι Ισλανδοί βρήκαν γρήγορα απάντηση και χάρις τον Φινμπόγκασον έκαναν το σκορ 1-1 στο 23’. Σκορ στο πρώτο ημίχρονο το 1-1. Ακολούθως η Αργεντινή άρχισε καλύτερα στο δεύτερο μισό και κέρδισε πέναλτι στο 64’. Βέβαια ο Μέσι αστόχησε από την βούλα με τον τερματοφύλακα να του είπε όχι πέφτοντας στην δεξιά του γωνία και το 1-1 να παρέμεινε. Η συνέχεια ήταν ακριβώς η ίδια και έτσι το 1-1 ήταν γεγονός ως το τελικό σκορ της αναμέτρησης. Μέχρι στιγμής σίγουρα η έκπληξη της διοργάνωσης η Ισλανδία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.