Έτοιμος για νέο γήπεδο ο Ολυμπιακός


Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Sport24 Radio 103.3 ο μπασκετικός Ολυμπιακός θα δημιουργήσει μέσα στην επόμενη διετία το δικό του- ολόδικο του γήπεδο μπάσκετ.

Συγκεκριμένα ο Παντελής Διαμαντόπουλος διευθυντής του σταθμού τόνισε:

"Μέσα στο καλοκαίρι αναμένεται να πέσουν μία και καλή οι υπογραφές με την εταιρία 3Λ του Ομίλου Λάτση που έχει αναλάβει την ανάπλαση της περιοχής. Μέχρι το τέλος του 2018 δεν πρόκειται να ολοκληρωθεί το γήπεδο. Ως το τέλος του 2018 θα έχει οριστικοποιηθεί το θέμα με μακέτες και όλα. Στην συνέχεια, με το που πέσουν οι υπογραφές, θα ξεκινήσει η διαδικασία κατασκευής. Αυτό θέλει μία διετία περίπου. Δεν θα φύγει από το ΣΕΦ τώρα, εκεί θα παίζει την επόμενη διετία".


Ενώ συνέχισε λέγοντας:

"Ο χώρος αυτός, όλη η ανάπλαση, πιάνει όλη την παραλιακή ως την Βουλιαγμένης. Σε αυτή την περιοχή θα φταχθεί πάρκο και διάφορα πράγματα. Εκεί μέσα, ανάλογα με την συμφωνία, θα ετοιμαστεί και το γήπεδο, το οποίο θα είναι καινούριο. Θα χωράει 12.000 κόσμο. Θα είναι σύγχρονο κλειστό γήπεδο. Θα είναι κάτι μεταξύ Forum της Αρμάνι Μιλάνο και Αμπνί Ιπεκτσί. Θα έχει parking ίσης χωρητικότητας με την χωρητικότητά του, επειδή αυτή είναι η προϋπόθεση που έχει θέσει η EuroLeague για συμμετοχή στην διοργάνωση"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.